Libnet.ro
UNICEF

09:45

Elena Udrea, felicitari pentru Antena 3. Ea a crezut ca noi o sa murim si noi i-am rezistat

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, felicitari pentru Antena 3. Ea a crezut ca noi o sa murim si noi i-am rezistat

Elena Udrea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre cele doua zile petrecute acasa dupa ce a iesit de la penitenciarul Targsor. Mama Elenei Udrea este de doua zile in complexul Stejarii si spune fostul. continuă pe Antena3

VIDEO Elena Udrea a iesit din penitenciarul Targsor: Faptul ca am putut sa ies arata ca justitia mai are o sansa. Le multumesc celor care m-au sustinut, in special presedintelui Traian Basescu, care a crezut in mine

Faptul ca eu, Elena Udrea am putut sa ies astazi pe aceasta poarta arata ca justitia mai are o sansa, ca exista oameni profesionisti si curajosi, ca justitia mai poate sa fie dreapta, a declarat astazi fostul ministru la iesirea din penitenciarul de la Targsor, multumind celor care au sustinut-o, in special presedintelui Traian Basescu.

Catalin Striblea: Elena Udrea va face valuri din nou. Echipa Basescu-Udrea va fi mai puternica, iar gruparea PDL din noul PNL este tinta

Catalin Striblea a scris pe blogul personal cateva observatii in legatura cu iesirea Elenei Udrea din arestul preventiv. Elena Udrea este inca moale. Vocea i s-a schimbat usor, semn ca cele 73 de zile.

Elena Udrea da cu subsemnatul la Politie: Daca am putut sa ies, justitia e dreapta. Voi ramane in politica

Update 16. 01 - Elena Udrea a ajuns la sectia 14 de Politie, pentru a indeplini procedurile necesare. Update 14. 30- Udrea a plecat spre Bucuresti si a spus ca va merge la adresa din Stejarii. Ea este in masin.

Elena Udrea, transformata de inchisoare

Elena Udrea a fost eliberata din Penitenciarul Targsor, dupa 72 de zile de stat dupa gratii, si va ramane in perioada urmatoare in arest la domiciliu. Iata cat de transformata este dupa cele peste doua luni.

Elena Udrea, la iesirea din penitenciarul Targsor: Raman in politica, justitia nu trebuie sa insemne razbunare. ii multumesc lui Traian Basescu pentru ca a continuat sa creada in mine

Elena Udrea a parasit, joi, penitenciarul Targsor, in jurul orei 14:00, spunand ca justitia mai are o sansa, avand in vedere ca azi a iesit din arest. Pentru ca eu am putut sa ies azi, avand in vedere.

Ruxandra Dragomir, in drum spre Penitenciarul Targsor: Elena Udrea nu se mai simtea bine. Ma bucur ca a fost eliberata

La aflarea vestii ca Elena Udrea va fi eliberata, Ruxandra Dragomir a plecat spre Penitenciarul Targsor. Fosta tenismena a declarat ca este foarte bucuroasa pentru ca judecatorii inaltei Curti au facut.

Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 14:40 Elena Udrea a parasit Penitenciarul de Femei Targsor Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a fost eliberata joi din Penitenciarul de Femei Targsor, dupa ce iCCJ a decis definitiv inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din Penitenciarul Targsor

Elena Udrea afla joi daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor de la Penitenciarul Targsor. Asta, dupa ce magistratii Curtii Supreme au amanat pentru astazi luarea unei decizii in privinta contestatiei formulate marti de fostul ministru impotriva solutiei prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare preventiva in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pronuntarea pe contestatia depusa de Elena Udrea pentru joi cand aceasta va afla daca ramane sau nu in arest la penitenciarul de femei Targsor. Contestatia s-a.

Elena Udrea, in arest la ea acasa. A plecat de la Sectia 14 de Politie catre apartamentul sau de lux

Update 19. 05 - Elena Udrea a plecat de la sectia 14 de Politie catre apartamentul sau de lux din complexul Stejarii. Udrea a fost insotita la sectia de Politie de avocatul sau Alexandru Chiciu. Fostul ministru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )