Libnet.ro
UNICEF

12:00

Elena Udrea, mesaj trist de aniversarea sa: incerc sa supravietuiesc acestui episod

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, mesaj trist de aniversarea sa: incerc sa supravietuiesc acestui episod

Elena Udrea a avut o itnerventie telefonica la Antea Stars chiar de Sfintilor imparati Constantin si Elena. Fosta blonda de la Cotroceni a marturisit faptul ca se simte extrem de singura in Costa Rica, iar. continuă pe Antena3

Elena Udrea anunta ca va cere repunerea pe rol a dosarului privind Gala Bute

Elena Udrea, aflata in Costa Rica, anunta ca a decis impreuna cu avocatii sa ceara repunerea pe rol a dosarului privind Gala Bute, ramas in pronuntare la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca mi-ar fi fost admise cererile repetate de a fi aduse ca probe notele SRI despre care stiam inca din perioada in care eram ministru, astazi nu eram in situatia de a fi condamnata fara nicio proba, spune Elena Udrea.

Elena Udrea, mutare de ultima ora. Ce a decis

Elena Udrea a anuntat vineri ca a decis, impreuna cu avocatii, sa solicite repunerea pe rol a dosarului Gala Bute, aflat in pronuntare la iCCJ, avand in vedere noile informatii facute publice de fostul.

Elena Udrea, anunt bomba despre Traian Basescu: Am decis...

Elena Udrea reactioneaza, dupa ce Traian Basescu a facut public un document secret al SRI care vizeaza dosarul Gala Bute. Fostul ministru anunta ca, impreuna cu avocatii sai, a decis sa solicite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )