Libnet.ro
UNICEF

08:16

Elena Udrea poate fi urmarita penal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea poate fi urmarita penal

ACTUALIZARE 14:30 Elena Udrea poate fi urmarita penal in dosarul in care este acuzata de instigare la luare de mita in campania prezidentiala din 2009 ----- Vot final astazi asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea. Procurorii o acuza de instigare la luare de mita in campania prezidentiala din 2009. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor: Elena Udrea poate fi urmarita penal intr-un nou dosar

Deputatii au avizat urmarirea penala a Elenei Udrea. Elena Udrea este acuzata pentru savarsirea a doua infractiuni de instigare la luare de mita, in dosarul nr. 121/P/2015 al Directiei Nationale.

Elena Udrea poate fi urmarita penal in dosarul privind campania electorala din 2009: Deputatii au admis cererea DNA

Deputatii au admis marti cererea procurorilor anticoruptie de a incepe urmarirea penala in cazul Elenei Udrea in dosarul privind campania electorala din 2009. Pentru solicitarea DNA s-au.

Mari secrete depre Elena Udrea, din documente clasificate, devoalate la Sinteza zilei

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, apare si ea in telegramele diplomatilor americani trimise la Washington. intr-una din telegrame, Udrea este numita un personaj saucy.

Elena Udrea, discurs violent in plenul Camerei Deputatilor: Suntem ca pe vremea lui Ceausescu, avem o noua Securitate

Deputatul Elena Udrea a afirmat marti ca, din frica si manati de interese meschine, parlamentarii au transformat cea mai importanta institutie a democratiei din Romania in.

Elena Udrea: Tot ce mi se intampla nu are legatura cu justitia sau cu ideea de dreptate. Noi am permis ca aceasta tara sa fie acaparata de sistem (VIDEO)

Elena Udrea si-a sustinut marti punctul de vedere in fata colegilor din Camera Deputatilor care trabuie sa decida daca incuviinteaza cerearea DNA de incepere a urmaririi penale in.

Elena Udrea, din nou, la mana colegilor. Deputatii voteaza, astazi, cererea DNA de urmarire penala

Camera Deputatilor va vota, astazi, cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele deputatului Elena Udrea, acuzata de doua infractiuni de instigare la luare de mita in dosarul campaniei din 2009.

Dana Grecu recunoaste: M-a surprins Elena Udrea. M-au sunat colegii din redactie, intr-o zi

Dana Grecu a povestit, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse, un episod mai putin cunoscut, in care Elena Udrea a vorbit despre ea. Eu am ramas surprinsa, va spun sincer, eu nu am avu.

Elena Udrea, din nou la mana colegilor deputati. Alesii decid azi daca aproba cererea DNA, care o acuza de instigare la luare de mita in campania electorala din 2009 a lui Traian Basescu. Udrea spune ca dosarul este fabricat politic

Plenul Camerei Deputatilor se va pronunta marti prin vot asupra cererii procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale a lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009.

Vot final astazi pe cererea DNA pentru Elena Udrea

Vot final astazi asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea. Procurorii o acuza de instigare la luare de mita in campania prezidentiala din 2009.

Elena Udrea, din nou la mana colegilor. Comisia juridica discuta cererea DNA

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta luni cererea procurorului general privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, iar votul in plen va fi dat marti, a decis Biroul permanent al forului legislativ. Udrea este suspectata de DNA de instigare la luare de mita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )