Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mari secrete depre Elena Udrea, din documente clasificate, devoalate la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Mari secrete depre Elena Udrea, din documente clasificate, devoalate la Sinteza zilei

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, apare si ea in telegramele diplomatilor americani trimise la Washington. intr-una din telegrame, Udrea este numita un personaj saucy. continuă pe Antena3

Elena Udrea, din nou la mana colegilor deputati. Alesii decid azi daca aproba cererea DNA, care o acuza de instigare la luare de mita in campania electorala din 2009 a lui Traian Basescu. Udrea spune ca dosarul este fabricat politic

Plenul Camerei Deputatilor se va pronunta marti prin vot asupra cererii procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale a lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009.

Elena Udrea, din nou, la mana colegilor. Deputatii voteaza, astazi, cererea DNA de urmarire penala

Camera Deputatilor va vota, astazi, cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele deputatului Elena Udrea, acuzata de doua infractiuni de instigare la luare de mita in dosarul campaniei din 2009.

Elena Udrea, din nou la mana colegilor. Comisia juridica discuta cererea DNA

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta luni cererea procurorului general privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, iar votul in plen va fi dat marti, a decis Biroul permanent al forului legislativ. Udrea este suspectata de DNA de instigare la luare de mita.

Camera Deputatilor: Elena Udrea poate fi urmarita penal intr-un nou dosar

Deputatii au avizat urmarirea penala a Elenei Udrea. Elena Udrea este acuzata pentru savarsirea a doua infractiuni de instigare la luare de mita, in dosarul nr. 121/P/2015 al Directiei Nationale.

Elena Udrea poate fi urmarita penal

ACTUALIZARE 14:30 Elena Udrea poate fi urmarita penal in dosarul in care este acuzata de instigare la luare de mita in campania prezidentiala din 2009 ----- Vot final astazi asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea. Procurorii o acuza de instigare la luare de mita in campania prezidentiala din 2009.

Elena Udrea, discurs violent in plenul Camerei Deputatilor: Suntem ca pe vremea lui Ceausescu, avem o noua Securitate

Deputatul Elena Udrea a afirmat marti ca, din frica si manati de interese meschine, parlamentarii au transformat cea mai importanta institutie a democratiei din Romania in.

Elena Udrea: Tot ce mi se intampla nu are legatura cu justitia sau cu ideea de dreptate. Noi am permis ca aceasta tara sa fie acaparata de sistem (VIDEO)

Elena Udrea si-a sustinut marti punctul de vedere in fata colegilor din Camera Deputatilor care trabuie sa decida daca incuviinteaza cerearea DNA de incepere a urmaririi penale in.

Dana Grecu recunoaste: M-a surprins Elena Udrea. M-au sunat colegii din redactie, intr-o zi

Dana Grecu a povestit, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse, un episod mai putin cunoscut, in care Elena Udrea a vorbit despre ea. Eu am ramas surprinsa, va spun sincer, eu nu am avu.

Vot final astazi pe cererea DNA pentru Elena Udrea

Vot final astazi asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea. Procurorii o acuza de instigare la luare de mita in campania prezidentiala din 2009.

Elena Udrea a ramas iar fara imunitate. Deputatii au aprobat cererea DNA de incepere a unei noi urmariri penale pentru infractiunea de luare de mita

Plenul Camerei Deputatilor se va pronunta marti prin vot asupra cererii procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale a lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )