Libnet.ro
UNICEF

15:31

Elena Udrea, la Sectia 2 Politie: Ma duc la birou, iar apoi cred ca ma voi duce la Parlament

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, la Sectia 2 Politie: Ma duc la birou, iar apoi cred ca ma voi duce la Parlament

Elena Udrea s-a prezentat, miercuri dimineata, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce i-a fost inlocuita masura arestului la domiciliu cu controlul judiciar in dosarul Gala Bute. La iesire, aceasta a precizat ca, in prima sa zi de libertate, va merge la birou si apoi s-ar putea duce in Parlament, unde se da un vot important privind legea alegerilor. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a fost la Politie, pentru a afla conditiile controlului judiciar

15 - Elena Udrea a plecat de la Sectia 2 de Politie, acolo unde a fost pentru a afla conditiile controlului judiciar. Acum, dupa ce a scapat de arestul la domiciliu, Elena Udrea va trebui sa mearga.

Elena Udrea, la politie pentru control judiciar: Voi merge in Parlament, pentru ca este vorba de un vot important, legea alegerilor (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat miercuri dimineata la sectia 2 de Politie din Capitala, aceasta fiind obligata sa vina aici de doua ori pe saptamana atat timp cat se afla sub control judiciar, informeaza B1.

Cine se trezeste de dimineata... UDREA, programata la politie, la prima ora. Care e motivul

Elena Udrea se va prezenta miercuri dimineata la Sectia 2 Politie, pentru a afla conditiile controlului judiciar, dispus marti de instanta suprema in cazul sau, in dosarul Gala Bute. Decizia instantei a.

Elena Udrea explica de ce vrea sa mearga in Parlament

Elena Udrea a declarat, la iesirea din sectia 2 de politie, ca va merge in Parlament pentru a-si exprima votul in privinta legii alegerilor.

Elena Udrea va afla, miercuri, care sunt conditiile controlului judiciar

Elena Udrea se va prezenta miercuri dimineata, la ora 10. 00, la Sectia 2 Politie, pentru a afla conditiile controlului judiciar, dispus marti de ICCJ, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, despre cererea de intoarcere a dosarului la DNA: A fost un rechizitoriu facut pe repede inainte, asa cum a fost facuta si toata urmarirea penala. Ar trebui ca dosarul sa se numeasca Elena Udrea si nu Gala Bute (VIDEO)

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit luni despre cererea facuta in instanta ca dosarul Gala Bute sa fie retrimis la DNA, spunand ca a fost un rechizitoriu facut pe repede inainte si a omis multe lucruri.

UPDATE Procurorii DNA nu mai cer arest la domiciliu pentru Elena Udrea. Fostul ministru acuzase dimineata ca mentinerea masurii ar insemna ca este considerata deja vinovata

UPDATE Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai cerut arest la domiciliu pentru Elena Udrea informeaza Digi24. Elena Udrea s-a prezentat marti la Curtea Suprema, unde se judeca trecerea fostului ministru intr-o masura mai blanda decat cea a arestului la domiciliu si a sustinut ca daca i se pastreaza masura inseamna ca judecatorii o considera deja vinovata.

Traian Basescu ia distanta de Elena Udrea

Traian Basescu ia distanta de Elena Udrea si o scoate din afacerea de la Nana. Fostul presedinte a schimbat firma care administreaza mosia. Pana acum se ocupa firma Elenei Udrea, AGRO GREEN NANA. Citeste si:Do.

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar

Elena Udrea va fi cercetata sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce judecatorii de la instanta suprema nu au prelungit arestul la domiciliu impus in cazul ei, decizia in acest caz fiind definitiva.

Marius Striblea: Elena Udrea este in control judiciar. Nu are voie sa paraseasca tara si sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar (VIDEO)

Elena Udrea nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, hotararea oficiala a fost comunicata politiei. Potrivit avocatului ei, Marius Striblea, fostul ministru are interdictia de a pleca din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )