Libnet.ro
UNICEF

21:45

Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Antena3 Antena3,
Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca. continuă pe Antena3

Hoyt Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, marti, in Congres, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Ungaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie.

Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania care au interdictie in SUA

Brian Hoyt Yee, asistent adjunct al secretarului de Stat american, a declarat, in Congres, ca exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie, potrivit surselor din presa.

Hoyt Yee: Exista oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a unor suspiciuni de coruptie

Asistentul adjunct al secretarului de Stat american, Brian Hoyt Yee, spune ca exita oficiali si fosti oficiali guvernamentali din Romania si Bulgaria care nu au permisiunea sa calatoreasca in SUA ca urmare a.

Documentul care arata cum supraveghea regimul mafiot presa din Romania

Miercuri seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a aratat cum supraveghea regimul mafiot presa din Romania. Compania lui Sarbu Adrian, Mediafax, a monitorizat presa din Romania avand la baza cuvintele cheie Traian.

Mesajul oamenilor de afaceri pentru Iohannis: il sfatuim sa nu promulge anumite legi care aduc atingeri grave mediului de afaceri din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o intanlnire la Palatul Cotroceni cu reprezentantii mediului de afaceri din Romania, pentru a avea o prima evaluare a prioritatilor din acest domeniu, scrie.

Bomba descoperita intr-un autocar al unei firme din Romania care transporta un grup de persoane de la Praga la Varna. La bord erau si cetateni romani

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar cu 34 de pasageri, inclusiv cetateni romani, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), potrivit site-ului Novinite. com si HVG. hu. Publicatia Ouest France sustine ca autocarul este al unei firme din Romania, fiind inmatriculat in Bulgaria.

O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna. Autocarul este al unei firme din Romania, iar la bord erau inclusiv romani. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unui complot terorist islamist

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com. Autocarul apartine unei firme din Romania si este inmatriculat in Bulgaria, la bordul vehiculului, care urma sa traverseze Romania, fiind inclusiv cetateni romani.

FOTO. Noul Renault Zoe, lansat in Romania. Care sunt costurile pentru modelul electric

Noul Renault Zoe este disponibil si pe piata din Romania, din luna mai, dupa ce masina electrica de clasa mica a fost lansata la nivel mondial cu aproape 3 ani in urma.

Seful Parlamentului ungar, iNGRIJORAT de viitorul maghiarilor din Romania

Nivelul relatiilor dintre Ungaria si Romania este atat de scazut, incat viitorul comunitatii maghiarilor din Romania provoaca ingrijorari grave, a apreciat presedintele Parlamentului ungar Laszlo Kover.

Bancile din Romania considera oportuna continuarea acordului cu FMI

Majoritatea bancilor din Romania considera oportuna continuarea acordului cu Fondul Monetar International FMI), din perspectiva stabilitatii financiare, potrivit unui sondaj efectuat de compania de audit si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )