Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elev din Brasov, batut fara mila de profesorul de geografie. Acuzatii grave aduse de tatal copilului

Antena3 Antena3,
Elev din Brasov, batut fara mila de profesorul de geografie. Acuzatii grave aduse de tatal copilului

Tatal unui elev de clasa a sasea din Sacele, din Brasov, il acuza pe profesorul de geografie ca i-a batut copilul pana cand a facut pe el. Scandalul ar fi pornit in pauza, moment in care copilul a. continuă pe Antena3

Dosar penal in cazul elevului din Brasov batut de profesorul de geografie

Politia din Sacele a deschis un dosar penal in cadrul caruia efectueaza cercetari privind infractiunea de purtare abuziva, dupa ce parintele unui elev de la Liceul Teoretic din localitate a reclamat ca un.

Scene violente intre mai multi adolescenti! Un elev de 15 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batut fara mila de colegul sau. Incredibil de la ce a pornit cearta

Un adolescent de 15 ani a ajuns pe patul de spital dupa ce a fost batut de un coleg din cauza unei fete. Violentele s-au petrecut in 2017, intr-un bar din Constanta. Agresorul, care la vremea aceea avea.

Un elev din Constanta atacat cu un cutit in timpul unei pauze

Un elev de 14 ani, de la o scoala gimnaziala din municipiul Constanta a fost miercuri atacat cu un cutit, fiind intepat in coapsa, de catre un coleg de clasa, in timpul recreatiei, in urma unui conflict.

O vedeta din Romania, acuzatii fara precedent pe o retea de socializare: Am crezut ca aceste lucruri vor disparea. Nu sunt un animal (FOTO)

Acuzatii fara precedent facute de o vedeta de la noi. Laurette sustine ca fiica ei este victima unuibullying repetat la scoala doar pentru ca este mulatra si nimeni nu ia masuri. Recent, situatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )