Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un elev din Tulcea, care a suferit un accident de masina, a dat Evaluarea Nationala din spital

Antena3 Antena3,
Un elev din Tulcea, care a suferit un accident de masina, a dat Evaluarea Nationala din spital

Un elev in clasa a VIII-a, din judetul Tulcea, a trebuit sa sustina prima proba a examenului de Evaluare Nationala de pe patul de spital. Copilul a fost lovit de o masina duminica si a fost internat . continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul CRIMINALULUI din Brasov care si-a macelarit familia. Abia acum s-a aflat!

Barbatul din Brasov care in luna martie si-a ucis sotia si cei doi copii a avut discernamant in momentul comiterii faptelor. Procurorii spun ca acesta va raspunde penal pentru ce a facut si va fi internat.

VIDEO O patiserie din Constanta care livra gradinitelor, nchisa temporar din cauza mizeriei si a temperaturii la care erau pastrate produsele

O patiserie din Constanta care avea contract de livrare cu doua gradinite din municipiu a fost inchisa vineri, de catre comisarii de la Protectia Consumatorului, dupa ce acestia au gasit mizerie si produse pastrate la temperaturi de peste 27 de grade, relateaza Mediafax.

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Brasov, care si-a omorat familia. Ce s-a aflat dupa expertiza psihiatrica

Barbatul in varsta de 43 de ani din Brasov, care in luna martie si-a ucis sotia si cei doi copii, dupa ce i-a injunghiat pe acestia in timp ce dormeau, a avut discernamant scazut in momentul comiterii fa.

Evaluarea Nationala 2018 Un elev din Bucuresti a fost dat afara din examen si a primit nota 1, dupa ce a fost prins cu telefonul mobil

Examenele Evaluarii Nationale au debutat fara mari incidente, in Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului, Marian Banu. Acesta a anuntat ca un elev a fost eliminat din proba de Limba si literatura romana si a primit nota 1, pentru ca a intrat cu telefonul in examen.

Lovitura pe care Romania i-a dat-o Rusiei

Statisticile Gazprom Export arata ca anul trecut Romania a importat mai putin gaz rusesc decat in 2016. Romania este mai putin dependenta de importurile de gaze din Rusia decat orice alta tara de.

Horoscop. Nativii din zodiac care se casatoresc in vara anului 2018

Daca vrei sa afli ce sanse ai sa te casatoresti in vara lui 2018, iata ce spun astrele. Balantele vor avea parte de nunta ca in povesti la care viseaza de mici. Vara lui 2018 le va aduce o ceremonie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )