Libnet.ro
UNICEF

05:00

Eleva cu cel mai mare punctaj la olimpiada denunturilor: Reactia profesorilor care au contestat subiectele este exagerata (VIDEO)

B1 B1,
Eleva cu cel mai mare punctaj la olimpiada denunturilor: Reactia profesorilor care au contestat subiectele este exagerata (VIDEO)

Subiect controversat la Olimpiada la Limba Romana din judetul Prahova. Elevii au avut de rezolvat un caz aparte. Mai exact, acestia trebuiau sa-si imagineze ca sunt personajul ce colecteaza taxele de la. continuă pe B1

China, cel mai mare partener comercial al Germaniei. Cele doua tari au facut schimburi de 170 de miliarde de euro

China a devenit pentru prima data cel mai important partener comercial al Germaniei in 2016, intrecand Statele Unite, care se afla pe locul trei, dupa Franta .

RIUF cel mai mare targ international de universitati, la Brasov

Au inceput inscrierile la cea de-a XX-a editieRIUF The Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei si din Romania, care se va desfasura in 23 martie, la Aro Palace.

VIDEO. Eleva olimpica de la Olimpiada cu denunturi spune ca nu s-a gandit sa faca legatura intre controversatul subiect si contextul politic actual

Eleva cu cel mai mare punctaj la Olimpiada de Limba si Literatura Romana, in care se cerea sa se scrie un denunt cu un personaj din romanul Morometii, Ionela Neagoe, a declarat ca ea s-a declarat surprinsa de scandalul creat pe marginea subiectului.

Ecaterina Vrana prima pictorita din Romania prezenta cu o expozitie personala la Armory Show, cel mai mare targ de arta din spatiul nord-american

Institutul Cultural Roman de la New York ICRNY) anunta prezenta lucrarilorartistei plastice Ecaterina Vrana,la unul dintre cele mai importante targuri de arta moderna si contemporana din lume, intitulat The Armory Show, din New York. Lucrarile Ecaterinei Vranavor fi reprezentantede catre Mihai Nicodim, detinator al galeriilor omonime din Los Angeles si Bucuresti.

VIDEO! Soc la Premiile Oscar! Cum s-a intamplat cea mai mare gafa din istoria ceremoniei!

Warren Beatty si Faye Dunaway au fost duminica seara protagonistii celei mai mari gafe din istoria Premiilor Oscar. Acestia au anuntat gresit castigatorul premiului pentru Cel mai bun film, vina fiind a organizatorilor care le-au dat un plic gresit.

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar. The Salesman, desemnat cel mai bun film strain

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, gratie prestatiei sale din filmul Moonlight, la cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, anunta News. ro. The Salesman, o coproductie Iran-Franta, a fost desemnat cel mai bun film strain. Grandioasa gala a Premiilor Oscar are loc la aceasta ora, la Dolby Theatre din Los Angeles.

Ororile razboiului. Gruparea Stat Islamic a aruncat 4.000 de cadavre in cea mai mare groapa comuna din Irak

Trupurile neinsufletite a circa 4. 000 de victime ale gruparii Stat Islamic au fost aruncate intr-o groapa din desertul irakian, ceea ce face ca locul sa devina cea mai mare groapa comuna din tara,.

Surse oficiale: Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista dupa anii 1970, cand Armata Republicana Irlandeza a comis o serie de atacuri cu bomba, a declarat duminica seful noului organism de supraveghere in domeniul legislatiei privind terorismul, Max Hill, relateaza DPA si Reuters via Agerpres.

Donald Trump promite o armata mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata

Donald Trump a promis vineri o armata americana mai mare, mai performanta si mai puternica decat a fost vreodata, precizand insa ca spera sa nu o foloseasca niciodata, scrie AFP.

Masurile fiscale introduse de noul Guvern, impact mai mare asupra consumatorilor decat asupra sporirii investitiilor straine directe

Piete emergente, precum Romania, vor sa atraga un volum mai mare de investitii straine, insa masurile fiscale introduse de noul Guvern nu au un mare impact asupra sporirii acestor investitii, declara Camelia Dobre, manging partner la UHY Audit CD.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )