Libnet.ro
UNICEF

17:15

Masurile fiscale introduse de noul Guvern, impact mai mare asupra consumatorilor decat asupra sporirii investitiilor straine directe

Adevărul Adevărul,
Masurile fiscale introduse de noul Guvern, impact mai mare asupra consumatorilor decat asupra sporirii investitiilor straine directe

Piete emergente, precum Romania, vor sa atraga un volum mai mare de investitii straine, insa masurile fiscale introduse de noul Guvern nu au un mare impact asupra sporirii acestor investitii, declara Camelia Dobre, manging partner la UHY Audit CD. continuă pe Adevărul

RIUF cel mai mare targ international de universitati, la Brasov

Au inceput inscrierile la cea de-a XX-a editieRIUF The Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei si din Romania, care se va desfasura in 23 martie, la Aro Palace.

Bugetul judetului, mai mare cu 20 la suta decat cel de anul trecut

Consiliul Judetean va avea in acest an un buget cu 20 la suta mai mare decat anul trecut iar acest lucru se va regasi si in bugetele unitatilor administrativ teritoriale din intreg judetul. Printre prioritatile CJ sunt atragerea de fonduri europene pentru care se vor asigura toti banii necesari cofinantarii acestora.

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

Retailerul alimentar Kaufland, cel mai mare angajator privat din economie, isi continua expansiunea si in acest an. Nemtii vor deschide 6 noi magazine in Bucuresti si in tara si au icirc.

Indicele BET, cel mai mare nivel de dupa criza

Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,26 milioane de lei 11,35 milioane euro), mai mare decat luni 27,75 milioane lei).

Rusia detroneaza Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol

Rusia a detronat Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol in luna decembrie 2016, cand ambele tari au inceput sa isi reduca livrarile inainte de intrarea in vigoare a acordului cu ceilalti producatori pentru a diminua cel mai mare decalaj dintre oferta si cerere din ultimele decenii, transmite Bloomberg.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Gadea si postul revin la linia obisnuita: Guvernul de tehnocrati a fost cea mai mare nenorocire a Romaniei/ Dragnea anunta un mare miting PSD

Cine a urmarit emisiunea Sinteza zilei din aceasta seara de pe Antena 3 a avut senzatia ca Dragnea e moderatorul si Gadea invitatul. Acesta a vorbit mai tot timpul, a criticat si a jignit in toate felurile guvernul de tehnocrati, a explicat ca este prea multa manipulare si para la Inalta Poarta, a incercat din toate partile si pozitiile sa-l impinga pe seful PSD pe o linie mai agresiva, mai dura fata de presedinte, de proteste si de Justitie. Efectul? Dragnea a vorbit, ca de obicei, doar despre el, a mimat rolul victimei inocente care nu intelege de ce el sau PSD-ul sunt atacati mereu cand nu fa decat bine pentru tara. Totusi, am aflat ca mitingurile judetene nu vor fi oprite si nu este exclus un mare miting PSD.

Cea mai mare criza de vaccinuri din ultimii ani. Ce risca copiii nevaccinati la timp

Mii de copii, de la bebelusi pana la adolescenti, au ramas nevaccinati deoarece nici unul dintre serurile prevazute in schema nationala de imunizare nu se mai gaseste pe piata. Specialistii afirma ca aceasta e cea mai grava criza de vaccinuri cu care s-a confruntat tara noastra in ultimii ani.

Zalaul are buget mai mare decat anul trecut. Pentru ce vor fi cheltuiti banii

Municipalitatea promite ca va da o noua fata orasului, anuntand ca pentru asta are la dispozitie, in 2017, un buget de peste 186 milioane de lei, cu aproape un sfert mai multi bani decat in anul anterior.

Noile imagini cu Galaxy S8 confirma ca butoanele dispar si ecranul e mai mare

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat, cel mai probabil, in martie si va aduce cateva schimbari importante pentru seria sud-coreenilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )