Libnet.ro
UNICEF

18:30

Eleva din Vaslui bolnava de meningita a murit. Simptomele care ar trebui sa ne ingrijoreze

Antena3 Antena3,
Eleva din Vaslui bolnava de meningita a murit. Simptomele care ar trebui sa ne ingrijoreze

Adolescenta in varsta de 15 ani care a fost transferata marti de la Vaslui la Iasi, cu suspiciune de meningita meningococica, a murit. Medicii ieseni avertizeaza persoanele care au simptomele bolii. continuă pe Antena3

Adolescenta de 15 ani, din Vaslui, suspecta de meningita a murit fulgerator

Adolescenta din Vaslui transferata marti, 23 aprilie, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, cu suspiciunea de meningita, a murit dupa cateva ore de la transfer. Medicii afirma ca evolutia bolii a fost una fulminanta.

O noua suspiciune de MENINGITA! O adolescenta din Vaslui, internata in STARE GRAVA

Un nou caz de meningita in Romania? O adolescenta de 15 ani din Vaslui a fost transferata in stare grava la un spital din Iasi, relateaza Libertatea. Publicatia noteaza ca, potrivit reprezentantilor.

Un profesor din Vaslui, declaratii socante despre situatia din scoli: Armele albe au devenit obiecte de rechizita in scoli. Elevii vin bauti la prima ora a diminetii

Un profesor din Vaslui a facut declaratii socante. Cadrul didactic sustine ca armele albea u devenit obiecte de rechizita in scolile vasluiene. Am avut elevi care au venit bauti la scoala inca de la 8.

inca o adolescenta a murit din cauza meningitei. Tanara avea 15 ani si era din Vaslui

Adolescenta din Vaslui suspecta de meningita menigococica, transportata in stare grava la Iasi, a decedat, a declarat, pentru HotNews, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, medicul Carmen Dorobat.

Un nou deces din cauza meningitei. Tanara de 15 ani din Vaslui transferata in coma la un spital din Iasi a murit!

Adolescenta de 15 ani din Vaslui diagnosticata cu meningita meningococica si care a fost transportata in coma in Iasi a murit in spital. Fata, care provine dintr-un centru al Directiei pentru.

Un nou caz de meningita meningococica, boala care a ucis o eleva din Bucuresti. O alta adolescenta a fost diagnosticata

Inca o adolescenta a fost depistata cu meningitameningococica. E vorba despre o fata care locuieste in Italia si a venit in vizita in Botosani. Starea sa de sanatate este stabila. Vorbim.

inca o suspiciune de meningita meningococica. O adolescenta de 15 ani din Vaslui, transferata in stare grava la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani a fost trimisa, marti, in stare grava la un spital din judetul Iasi, fiind suspecta de meningita meningococica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )