Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua suspiciune de MENINGITA! O adolescenta din Vaslui, internata in STARE GRAVA

B1 B1,
O noua suspiciune de MENINGITA! O adolescenta din Vaslui, internata in STARE GRAVA

Un nou caz de meningita in Romania? O adolescenta de 15 ani din Vaslui a fost transferata in stare grava la un spital din Iasi, relateaza Libertatea. Publicatia noteaza ca, potrivit reprezentantilor. continuă pe B1

inca o suspiciune de meningita meningococica. O adolescenta de 15 ani din Vaslui, transferata in stare grava la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani a fost trimisa, marti, in stare grava la un spital din judetul Iasi, fiind suspecta de meningita meningococica.

Alerta medicala: al treilea caz de meningita meningococica. Adolescenta din Vaslui, adusa in coma la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani din Vaslui, a fost trimisa, marti, in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Fata locuieste intr-un centru al Directiei pentru Protectia Copilului. A ajuns, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Doctorii au decis sa o interneze cu suspiciune de colica renala. Analizele au aratat, [] .

inca o adolescenta a murit din cauza meningitei. Tanara avea 15 ani si era din Vaslui

Adolescenta din Vaslui suspecta de meningita menigococica, transportata in stare grava la Iasi, a decedat, a declarat, pentru HotNews, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, medicul Carmen Dorobat.

O adolescenta din Vrancea a inceput o relatie cu un tanar pe internet. Totul parea frumos, pana cand barbatul i-a cerut ceva. Greseala fatala facuta de tanara

O adolescenta din Vrancea a inceput o relatie cu un tanar pe o retea sociala. Pe parcurs, cei dou au inceput, printre altele,sa joace un joc, in cadrul caruia fata a fost provocata sa-i trimita.

Un profesor din Vaslui, declaratii socante despre situatia din scoli: Armele albe au devenit obiecte de rechizita in scoli. Elevii vin bauti la prima ora a diminetii

Un profesor din Vaslui a facut declaratii socante. Cadrul didactic sustine ca armele albea u devenit obiecte de rechizita in scolile vasluiene. Am avut elevi care au venit bauti la scoala inca de la 8.

Suspiciune de meningita la Vaslui. O adolescenta de 15 ani, transferata in coma la o clinica din Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani de la un centru social al Directiei pentru Protectia Copilului din Vaslui a ajuns la spital in stare grava, cu suspiciune de meningita pneumococica.

Eleva din Vaslui bolnava de meningita a murit. Simptomele care ar trebui sa ne ingrijoreze

Adolescenta in varsta de 15 ani care a fost transferata marti de la Vaslui la Iasi, cu suspiciune de meningita meningococica, a murit. Medicii ieseni avertizeaza persoanele care au simptomele bolii.

Adolescenta de 15 ani, din Vaslui, suspecta de meningita a murit fulgerator

Adolescenta din Vaslui transferata marti, 23 aprilie, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, cu suspiciunea de meningita, a murit dupa cateva ore de la transfer. Medicii afirma ca evolutia bolii a fost una fulminanta.

Un nou deces din cauza meningitei. Tanara de 15 ani din Vaslui transferata in coma la un spital din Iasi a murit!

Adolescenta de 15 ani din Vaslui diagnosticata cu meningita meningococica si care a fost transportata in coma in Iasi a murit in spital. Fata, care provine dintr-un centru al Directiei pentru.

O adolescenta din Constanta, gasita moarta intr-un apartament din Suceava. Ce banuiesc anchetatorii

O adolescenta de 17 ani, din comuna constanteana Albesti, a fost gasita moarta intr-un apartament din Suceava. Tanara a fost gasita fara suflare, in cada, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )