Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eleva pusa sa recite o oda pentru primarul PSD din Teius: Domn Primar iti multumim! Sanatate iti dorim! Belsug si fericire Sa ai parte de iubire! (VIDEO)

B1 B1,
Eleva pusa sa recite o oda pentru primarul PSD din Teius: Domn Primar iti multumim! Sanatate iti dorim! Belsug si fericire Sa ai parte de iubire! (VIDEO)

Eveniment cu iz comunist in judetul Alba. La inaugurarea unui pod peste Mures, o eleva a recitat o oda in cinstea primarului din Teius, informeaza B1 TV. Acesta a fost laudat pentru investitie si. continuă pe B1

Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea care este demis prin motiune de cenzura dupa Revolutie Este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura

10 octombrie 2019 - motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost adoptata de Parlament, iar Cabinetul Vioricai Dancila devine cel de al patrulea demis prin motiune de cenzura in istoria post-decembrista. Si este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura, dupa Guvernul Grindeanu. Atunci, motiunea a marcat o premiera in Parlamentul Romaniei, fiind prima initiata de un partid - PSD - impotriva propriului guvern.

Primar PSD din Gorj, avertisment de la Politie dupa ce a facut nesimtit si derbedeu un consilier PNL, Facebook

Un primar PSD din Gorj a fost sanctionat cu avertisment de la Politie, dupa ce un consilier judetean liberal l-a reclamat ca l-a facut nesimtit si derbedeu, intr-o postare pe Facebook.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput, sambata, la ora 00. 00, si se va incheia, in 9 noiembrie, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi 14 candidati. Pentru prima data, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota si pot vota si prin corespondenta. Peste 41. 000 de persoane au ales aceasta varianta, iar plicurile cu optiunea lor electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

INS a revizuit usor in jos cresterea economica pentru primul semestru din acest an

Institutul National de Statistica INS) a revenit asupra cresterii economice pentru primul semestru din acest an, prezentand datele provizorii 2). Astfel, conform institutiei, daca pe datele anterioare era estimata o crestere economica de 4,7%, aceasta este acum vazuta de 4,6%, deci o diferenta de 0,1 puncte procentuale. Si in preturi curente PIB-ul este mai mic, respectiv cu 770,7 milioane lei, la 440,1 miliarde lei.

VIORICA DANCILA: Avem in fata 3 competitii electorale; sa stam uniti, pentru ca PSD sa fie din nou invingator

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, le-a transmis social-democratilor la evenimentul de lansare a candidaturii sale la Presedintie sa fie uniti si sa lupte umar la umar in cele trei batalii electorale - prezidentiale, parlamentare si locale - pentru ca PSD sa fie din nou invingator.

Republicanii vor sanctiuni impotriva Turciei pentru ofensiva militara din Siria

Senatorii republicani din Camera Reprezentantilor au anuntat ca intentioneaza sa propuna sanctiuni impotriva Turciei ca urmare a ofensivei militare declansate de Ankara in Siria, relateaza BBC News.

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )