Libnet.ro
UNICEF

15:15

Elevi: Profesorii care nu vor sa predea online sa-si dea demisia sau sa intre in concediu fara plata

Adevărul Adevărul,
Elevi: Profesorii care nu vor sa predea online sa-si dea demisia sau sa intre in concediu fara plata

Reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Constanta au luat atitudine in urma aparitiei in spatiul public a cazului elevului de la Liceul teoretic Carmen Sylva Eforie Sud. Din 32 de ore de curs pe care ar fi trebuit sa le faca online, elevul nu a fcut decat la 14. continuă pe Adevărul

Mai multi profesori de la un liceu din Eforie Sud refuza sa predea online. Consiliul Elevilor: Fie solicita concediu fara plata pana la sfarsitul pandemiei, fie isi da demisia din invatamant

Un elev de clasa a VII-a din cadrul Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie Sud sustine ca mai multi profesori nu vor sa predea online. Acesta mai adauga ca din 32 de ore pe saptamana sunt facutedoar.

Profesori care refuza sa predea online: Din cele 32 de ore de curs intr-o saptamana, am participat doar la 14

Desi cursurile online sunt obligatorii si pentru elevi si pentru cadrele didactice, sunt situatii in care dascalii refuza.

Elevii, suparati ca multi profesori refuza sa predea online: E inacceptabil! Ministerul Educatiei sa ia toate masurile care se impun (VIDEO)

Silviu Morcan, presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Constanta, a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Ministerul Educatiei trebuie sa ia urgent masuri deoarece sunt profesori care refuza sa.

Romanii care vor avea acces primii la vaccinul pentru Covid

Un prim vaccin anti-Covid ar putea aparea pe piata la inceputul anului viitor. Potrivit Comisiei Europene, toate statele membre ale Uniunii Europene UE) vor avea acces la vaccinurile impotriva noului coronavirus.

GSK si Sanofi promit 200 de milioane de doze de vaccin, care vor ajunge si in tarile sarace

Companiile farmaceutice Sanofi si GSK au anuntat miercuri ca vor pune 200 de milioane de doze de vaccin impotriva coronavirusului la dispozitia programului international COVAX, lansat de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru a asigura accesul echitabil la viitoarele vaccinuri, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2576 seconds )