Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mai multi profesori de la un liceu din Eforie Sud refuza sa predea online. Consiliul Elevilor: Fie solicita concediu fara plata pana la sfarsitul pandemiei, fie isi da demisia din invatamant

B1 B1,
Mai multi profesori de la un liceu din Eforie Sud refuza sa predea online. Consiliul Elevilor: Fie solicita concediu fara plata pana la sfarsitul pandemiei, fie isi da demisia din invatamant

Un elev de clasa a VII-a din cadrul Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie Sud sustine ca mai multi profesori nu vor sa predea online. Acesta mai adauga ca din 32 de ore pe saptamana sunt facutedoar. continuă pe B1

Profesorii de la o scoala din Eforie Sud refuza predarea online. Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Constanta le ofera doua variante: concediu fara plata sau demisia

Cazul a fost semnalat de un elev de clasa a VII-a din cadrul liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie Sud. El a analizat programa scolara si a constatat ca in loc de 32 de ore de curs intr-o saptamana s-au realizat doar 14 ore, pentru ca profesorii au refuzat sa predea online.

Boala de care tot mai multi romani sufera zilnic. Ce simptome are si cum se poate trata

Statul la birou pentru o perioada mai lunga de timp sau lucratul de acasa pot duce la aparitia unor afectiuni a coloanei vertebrale. Principala cauza care afecteaza aceasta zona este pozitia incorecta. Putem scapa de operatie daca depistam din timp problema. Boala de care tot mai multi romani sufera zilnic Potrivit oamenilor de stiinta, 20% .

Studiu. Tot mai multi romani apeleaza la retele medicale private si la telemedicina

In contextul pandemiei, tot mai multi romani au ajuns sa apeleze la retele medicale private si la te.

Gina Pistol, desfiintata de mai multi fani. Detaliul neobservat de nimeni pana acum

Gina Pistol nu scapa de critici nici in cea mai sensibila si emotionanta perioada a vietii sale. Cu toate ca unii dintre internauti au pus-o la zid, nimeni nu are cum sa-i umbreasca fericirea pe care o traieste in aceste clipe. Ce detaliu au observat fanii la iubita lui Smiley? Gina Pistol, pusa la zid .

Incident controversat la Cluj: O femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Care e explicatia oficiala Imaginile au starnit reactii diverse in social media (VIDEO)

Momente controversate la Cluj, unde o femeie a fost tarata prin noroi si bagata cu forta intr-o ambulanta de mai multi politisti. Scena a fost filmata de un locatar din zona, iar videoclipul a fost.

Anisie solicita ancheta, dupa ce a aflat de pe internet ca mai multi elevi de la o scoala au fost loviti de o profesoara

Monica Anisie solicita Inpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli, a scris ministrul Educatiei pe reteaua sociala.

Horoscop 29 octombrie 2020. Zodia asta primeste o promovare la job! Vin mai multi bani

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de 29 octombrie 2020. Noroc mare din punct de vedere financiar pentru una dintre zodii: se anunta o promovare la job. Afla si tu ce iti rezerva astrele joi! Ce spune horoscopul despre ziua de joi, 29 octombrie 2020. BERBEC Se anunta o zi cu multe invataminte din .

Ministrul Educatiei a solicitat o ancheta, dupa ce o profesoara a lovit mai multi elevi la o scoala din Maramures

Ministrul Educatiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Scolar demararea unei anchete incepand de luni, dupa ce a vazut imagini pe Facebook cu o profesoara care lovea elevii intr-o clasa la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures. Toleranta zero la violenta in scoli, a precizat Anisie.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Elevii, suparati ca multi profesori refuza sa predea online: E inacceptabil! Ministerul Educatiei sa ia toate masurile care se impun (VIDEO)

Silviu Morcan, presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Constanta, a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca Ministerul Educatiei trebuie sa ia urgent masuri deoarece sunt profesori care refuza sa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )