Libnet.ro
UNICEF

15:01

Gara de Nord din Bucuresti intra in modernizare din octombrie. Lucrarile vor dura doi ani

Antena3 Antena3,
Gara de Nord din Bucuresti intra in modernizare din octombrie. Lucrarile vor dura doi ani

Modernizarea Garii de Nord din Bucuresti va incepe la sfarsitul lunii octombrie si va dura doi ani, investitia fiind facuta cu fonduri europene, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Razvan. continuă pe Antena3

Piata Domenii din Bucuresti controlata de comisarii ANPC

In data de 10 septembrie 2019, comisari din cadrul CRPCR Bucuresti-Ilfov au efectuat un numar de 19 actiuni de control pentru verificarea respectarii prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor in Piata Domenii, din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi asa ceva!

Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a.

MedLife a preluat pachetul majoritar al unui laborator de anatomie patologica din Bucuresti, cu afaceri de 1,1 mil. euro in 2018

Furnizorul de servicii medicale MedLife a achizitionat pachetul majoritar al laboratorului Onco Team Diagnostic, cu profil de anatomie patologica si biologie moleculara. Unitatea se alatura laboratoarelor din grup MedLife Grivita, MedLife Brasov,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )