Libnet.ro
UNICEF

21:15

Noi cerinte din partea BNR privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului

Hotnews Hotnews,
 Noi cerinte din partea BNR privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului

In data de 9 septembrie 2019 a intrat in vigoare Regulamentul nr. 22019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, emis de catre Banca Nationala a Romaniei, care abroga vechiul regulament aplicabil, respectiv Regulamentul BNR nr. continuă pe Hotnews

Printul Harry, cadou neasteptat din partea lui Meghan. Ce i-a oferit de ziua lui

Meghan Markle l-a impresionat pe Printul Harry cu un cadou neasteptat de ziua lui. Cum a hotarat ducesa sa marcheze evenimentul? Ce i-a oferit de ziua lui? Printul Harry, cadou neasteptat din partea lui Meghan de ziua lui Printul Harry35 de ani), Duce de Sussex numit la nastere Henry Charles Albert David s-a .

Emisiunea iUmor, acuzatii grave din partea unei artiste din Romania. Multa vulgaritate, mult desfrau! A sesizat CNA

O cunoscuta artista din Romania a scris un mesaj pe retelele de socializare in care acuza emsiunea iUmor de lucruri grave. Aceasta a sesizat, nu numai recent, prea multa vulgaritate si desrau intr-un show care este vizionat si de copii. Mesajul acesteia incepe astfel: Draga CNA-ule, mi-e dor de tine! Ce artista condamna faptele juratilor .

Povestea fetei care a sunat la Telefonul Copilului si a spus ca se sinucide. Ea este victima, asa cum afirma, a abuzului sexual din partea tatalui vitreg, dar nimeni nu a crezut-o

Directorul executiv al Asociatiei Telefonul Copilului a precizat ca minora din Capitala care i-a apelat a anuntat ca se sinucide si nu vrea sa moara singura, ea explicand ca recurge la acest gest deoarece ar fi fost abuzata sexual de tatal vitreg si nimeni nu a crezut-o, nici macar psihologul.

Elevi de la scoli din Bucuresti, informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumulu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3294 seconds )