Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elevii contesta masurile anuntate de Klaus Iohannis privind inceperea noului an scolar. Suntem pusi in pericol

Antena3 Antena3,
Elevii contesta masurile anuntate de Klaus Iohannis privind inceperea noului an scolar. Suntem pusi in pericol

Asociatiile de elevi sunt nemultumite de noile masuri anuntate de Klaus Iohannis privind redeschiderea scolilor. Mai mult decat atat, elevii contesta si propunerea ministrului Educatiei, Monica Anisie, de a inchide unitatile de invatamant acolo unde media ultimelor zile este de 3 sau mai multe cazuri la mia de locuitori. continuă pe Antena3

Asociatiile de elevi protesteaza impotriva deciziei anuntate de Klaus Iohannis cu privire la inceperea scolii: Totul se face cu jumatati de masura

Anutul facut de presedintele Klaus Iohannis a pus pe jar elevii, profesorii si parintii, in contextul in care numarul cazurilor de COVID-19 creste de la o zi la alta. Astfel, patru asociatii de elevi din tara si-au exprimat public opinia, considerand ca decizia de a redeschide scolile pe 14 septembrie pune in pericol milioane de .

Patru asociatii ale elevilor contesta scenariile privind inceperea noului an scolar: Cine isi asuma responsabilitatea atunci cand numarul de cazuri de COVID-19 va exploda in scoli si licee?

Scoala incepe pe 14 septembrie cu majoritatea elevilor in clasa, a anuntat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, care a prezentat trei scenarii care se vor aplica la nivel zonal in functie de numarul.

Klaus Iohannis, noi precizari cu privire la inceperea anului scolar: Informatia nu a fost comunicata corect de Ministerul Sanatatii

Joi, 6 august, Klaus Iohannis si-a cerut scuze pentru informatiile transmise miercuri, in cadrul conferintei de presa. Ministerul Sanatatii a transmis de fapt gresit aspectele cu privire la formula de calcul ca.

Klaus Iohannis isi cere scuze pentru comunicarea eronata a unei formule de calcul privind reluarea cursurilor preuniversitare, dar subliniaza ca aceasta nu a fost comunicata corect de Ministerul Sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis si-a cerut joi scuze, dupa ce in conferinta de presa de ieri a prezentat eronat o formula de calcul privind reluarea cursurilor preuniversitare, dar precizeaza ca metoda de calcul nu a fost comunicata corect Administratiei Prezidentiale de catre Ministerul Sanatatii.

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

Reglementarea cartii electronice de identitate, promulgata de Klaus Iohannis

Din 3 august 2021, cetatenii romani nu vor mai putea calatori in Uniunea Europeana, daca nu au carte electronica de identitate Legea privind introducerea cartii electronice de identitate a fost promulgata, ieri, de presedintele Klaus Iohannis. Noul act stabileste ca in cartea de identitate electronica pot fi introduse semnatura electronica, anumite date biometrice si, dupa caz, amprente digitale. De asemenea, poate fi eliberata o carte de identitate simpla sau electronica pentru copiii sub varsta de 14 ani.

Se schimba buletinele! Klaus Iohannis a promulgat legea. Ce date vor contine buletinele cu cip si cand vor fi emise

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani, care introduce noile carti de identitate electronica si semnatura electronica. Noile buletine cu cip, asa cum mai sunt cunoscute, nu sunt obligatorii, iar romanii pot opta in continuare pentru actualul format.

Klaus Iohannis e mai bogat. Ce mosteniri au primit presedintele si sotia sa in acest an si cati bani au castigat

Presedintele Klaus Iohannis a devenit mai bogat in prima jumatate a acestui an, comparativ cu anul trecut. De la cinci case, sotii Iohannis au ajuns sa aiba in prezent sase case, dupa ce sotia presedintelui a mostenit un apartament de 67 de metri patrati la Sibiu. Si presedintele a incasat niste bani in plus in acest an, din drepturi de autor, arata cea recenta declaratie de avere depusa de seful statului.

Marcel Ciolacu da de pamant cu Klaus Iohannis: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Marcel Ciolacu, presedintele interminar PSD, arunca in aer mai multe informatii bomba, acuzand presedintele tarii si Guvernul pentru ceea ce se intampla in Romania in aceasta perioada. Pornind de reinceperea scolii, care pare a fi un subiect incert pana astazi, si ajungand la pedepsele pentru pedofili, Marcel Ciolacu face acuzatii extrem de grave. Iohannis .

KLAUS IOHANNIS: Majoritatea parlamentara pesedista se opune reformelor justitiei

Cresterea infractiunilor comise cu violenta in ultima perioada si a numarului scandalurilor desfasurate pe domeniul public intre clanurile interlope reprezinta o consecinta a celor trei ani de guvernare PSD, a afirmat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )