Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marcel Ciolacu da de pamant cu Klaus Iohannis: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu da de pamant cu Klaus Iohannis: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Marcel Ciolacu, presedintele interminar PSD, arunca in aer mai multe informatii bomba, acuzand presedintele tarii si Guvernul pentru ceea ce se intampla in Romania in aceasta perioada. Pornind de reinceperea scolii, care pare a fi un subiect incert pana astazi, si ajungand la pedepsele pentru pedofili, Marcel Ciolacu face acuzatii extrem de grave. Iohannis . continuă pe Playtech

Ciolacu: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili! Iohannis si Guvernul Sau nu sunt in stare sa le spuna concret parintilor cum vor invata copiii lor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis si Guvernu Sau nu sunt capabili sa le spuna parintilor cum vor invata copiii lor in anul scolar care va incepe pe 14 septembrie.

Iohannis si Guvernul ametesc parintii cu scenarii, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca nici presedintele Iohannis,.

MARCEL CIOLACU: PSD nu se da niciun milimetru inapoi, dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca PSD va continua sa puna presiune pe Guvern pentru ca legile votate de Parlament si promulgate de presedintele Iohannis sa fie puse in practica, mentionand ca dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate.

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis isi cere scuze public dupa discursul de miercuri

Presedintele Klaus Iohannis si-a cerut scuze, joi, dupa ce in informatiile transmise in cadrul conferintei de miercuri, a aparut o eroare cu privire la formula de calcul care sta la baza stabilirii celor trei scenarii de care depinde reinceprea invatamantului preuniversitar, incepand cu data de 14 septembrie.

VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Noul an scolar preuniversitar va incepe pe 14 septembrie, cand majoritatea elevilor vor merge la scoala, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca au fost stabilite trei scenarii in functie de care scolile ar putea fi inchise total sau partial, pe baza numarului de noi infectii cu Covid-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

Klaus Iohannis, raspuns suprinzator! Ce solutie are pentru sutele de mii de copii care nu au acces nici la internet si nici la o tableta

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, de reporterul Antena 3, ce solutie va exista pentru sutele de mii de copii din Romania care nu au acces nici la internet si nici posibilitati financiare pentru o tableta ca sa poata invata online daca un eventual numar mare de cazuri de infectie cu coronavirus nu va permite redeschiderea scolilor.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului pe tema educatiei

Presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educatiei Monica Anisie, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, seful DSU Raed Arafat si alti ministri pe tema educatiei.

Marcel Ciolacu: Toti Duduienii galbeni din Guvern la puscarie!

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, i-a atacat astazi pe cei din PNL care incearca sa-i convinga .

Marcel Ciolacu anunta plangere penala impotriva PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat miercuri dimineata un atac dur la adresa PNL, pe care il acuza ca vrea sa devina un partid-stat. De asemenea, el a transmis ca PSD va face plangere penala la DNA impotriva reprezentantilor PNL din Guvern deoarece, spune el, primarii social-democrati sunt santajati sa treaca la PNL, scrie Digi24.

Marcel Ciolacu: Dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate! Romanii trebuie sa stie ca bani sunt!

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca guvernantii PNL trec cu tancul peste lege si Constitutie. De asemenea, acesta incearca sa sublinieze faptul ca dublarea alocatiilor nu e un moft, ci o necesitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )