Libnet.ro
UNICEF

10:15

Elevii din Pacific si Australia: Cel mai mari greve globale pentru clima

România Liberă România Liberă,
Elevii din Pacific si Australia: Cel mai mari greve globale pentru clima

Elevii din Pacific si Australia au dat startul unei zi de proteste la nivel mondial pentru a cere ac. continuă pe România Liberă

Numarul de migranti in insulele elene, cel mai ridicat dupa 2016

Peste 26. 000 de migranti se afla in insulele grecesti din Marea Egee, cel mai mare numar dupa acordu.

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

Top 10 cele mai mari secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Ce nu s-a stiut despre liderul comunist pana dupa moartea sa

Nicolae Ceausescu a avut grija ca poporul sa nu ii afle toate secretele. Unele dintre acestea au fost atat de bine pastrate incat au iesit la iveala abia dupa moartea sa, cand persoanele care l-au cunoscut au inceput sa faca dezvaluiri. Spre exemplu, putini sunt cei care stiu ca fostul dictator a fost singurul roman .

Sinteza Zilei. Mihai Gadea, fata in fata cu unul dintre cei mai mari anchetatori ai Romaniei. Explicatii halucinante in cazul Caracal

Mihai Gadea va fi fata in fata cu unul dintre cei mai mari anchetatori ai Romaniei. Lucrurile de neineles in cazul Alexandrei si Luizei vor fi dezlegate. De asemenea, veti vedea cazul revoltator al.

Libra, moneda digitala a Facebook, ar putea avea un rival puternic dezvoltat de unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Desi acum o luna, cand a prezentat proiectul pentru o criptomoneda stabila, globala, CEO-ul unuia dintre cele mai mari exchange-uri de monede digitale Binance a mentionat ca acest lucru ar trebui sa ajute Libra. Acum, Binance pozitioneaza in mod explicit proiectul sau Venus ca o alternativa favorabila autoritatilor la criptomoneda pe care Facebook planuieste sa o lanseze anul viitor.

De la birou la groapa de gunoi: CEO-ul celei mai mari firme de salubrizare devine Sef sub acoperire la Pro TV. Cum arata dupa transformare VIDEO

CEO-ul celei mai mari firme de salubrizare din Romania va fi protagonisul celei de-a doua editii a reality show-ului Sef sub acoperire, difuzat de Pro TV in aceasta seara, 19 septembrie, de la ora 21.

Angajatorii care nu respecta prevederile legale privind munca suplimentara vor plati amenzi mai mari

Angajatorii care nu respecta prevederile legale privind munca suplimentara vor plati amenzi mai mari, dupa ce, miercuri, Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege in acest sens, potrivit unui comunicat al fundatiei Friedrich Ebert Stiftung.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Cel mai puternic om din lume s-a intalnit cu Donald Trump

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook si probabil cel mai puternic om din lume ca lider al companiei care detine datele a peste 2,3 miliarde de oameni, s-a intalnit joi cu Donald Trump in Biroul Oval al Casei Albe. in timp ce Zuck nu s-a deranjat sa mentioneze intalnirea pe nici una din mediile sociale pe care le detine, presedintele a postat mandru fotografia celor doi strangandu-si mainile pe Facebook, Twitter si Instagram care este tot proprietatea lui Facebook).

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )