Libnet.ro
UNICEF

05:15

Elevii din Romania vor avea transport gratuit

Antena3 Antena3,
Elevii din Romania vor avea transport gratuit

Executivul a aprobat hotararea care prevede ca elevii vor beneficia in mod gratuit de transport in orice perioada a anului, iar cei care fac naveta intre localitatea de domiciliu si cea unde sunt scolarizati vor avea asigurat transport gratuit pe toata perioada anului scolar. continuă pe Antena3

VIDEO Elevii din Buzau vor avea ore de curs in aer liber. Unde vor fi amenajate ineditele centre educationale

Scolarii din municipiul Buzau vor putea desfasura ore de curs in aer liber, incepand chiar din aceasta toamna. Trei centre educationale vor fi amenajate de autoritatile locale in cele mai importante parcuri din muncipiul Buzau.

EXCLUSIV Ministerul Educatiei confirma pentru B1.RO ca elevii care vor avea febra in ziua Evaluarii Nationale nu vor fi primiti in sala: Vor putea sustine examenul doar in sesiunea speciala, desfasurata pe 29 iunie

EXCLUSIV Minsiterul Educatiei a confrmat pentru B1. RO ca elevii care nu vor putea sustine pe 15 iunie Evaluarea Nationala pentru ca au febra sau alte simptome specifice COVID-19 nu vor da in aceasta zi.

(webPR) elefantFest incepe astazi. Aproape 50 de evenimente vor avea loc in cele 5 zile de targ

Elefant. ro a dat startul astazi la elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania, conform numarului de vizitatori asteptati online si de edituri participante. Evenimentul va dura pana duminica, 31 mai, inclusiv, si va gazdui standurile digitale a 40 de edituri din Romania, dar si un stand de carte in limba straina cu peste 600. 000 de titluri de la case internationale de renume.

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea probleme respiratorii cronice

30% din persoanele vindecate de coronavirus vor avea cel putin 6 luni probleme respiratorii cornice. Este noul scenariu ingrijorator care vine de la Societatea Italiana de Pneumologie si vizeaza inclusiv pacientii tineri.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

Hidroxiclorochina va fi folosita in continuare in spitalele din Romania pentru tratarea COVID-19. Medici romani: Nu am avut pacienti cu reactii adverse

Hidroxiclorochina ramane in acest moment in protocolul de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus si va continua sa fie administrata in spitalele din Romania, a precizat vineri Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro. Medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, dedicat COVID-19, si Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Matei Bals din Bucuresti, au declarat vineri pentru HotNews. ro ca le-au administrat hidroxiclorochina unora dintre pacientii lor, dar nu s-au confruntat cu niciun fel de reactii adverse cauzate de acest medicament.

Digi24: VIDEO EXCLUSIV Opt muncitoare din Romania au fost duse in Italia cu avionul privat. Angajatorul spune ca sunt indispensabile

Proprietarul unei vinarii din Italia a inchiriat un avion privat pentru a aduce la lucru opt muncitoare din Romania despre care spune ca ii sunt indispensabile. De mai bine de un deceniu, femeile merg de doua ori pe an in peninsula pentru a-l ajuta la vie. Anul acesta, din cauza restrictiilor cauzate de Covid-19, ele au fost intoarse de la granita cu Ungaria. Dar, pentru ca sunt de neinlocuit, italianul a inchiriat un avion privat care a aterizat la Cluj de unde au fost preluate cele 8 femei.

DIN CAUZA EXTINDERII RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Wizz Air a anuntat, astazi, ca va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din Romania ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie existente, introduse de autoritatile romane, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

IN POFIDA CONTEXTULUI INTERNATIONAL ACTUAL Industria dezvoltatorilor de jocuri video din Romania anunta angajari si continua sa creasca

Industria locala a dezvoltatorilor de jocuri video este printre cele mai performante in contextul international actual, continuand un trend in crestere, conform informatiilor Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania - RGDA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )