Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elevul din Dambovita, care si-a injunghiat colegul cu briceagul, a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Elevul din Dambovita, care si-a injunghiat colegul cu briceagul, a fost arestat preventiv

Adolescentul de 16 ani din Dambovita, care si-a injunghiat vineri colegul de clasa cu un briceag, a fost arestat preventiv. Incidentul a avut loc la un liceu din Gaesti, in timpul unei pauze. Potrivit. continuă pe Antena3

Un elev din Dambovita si-a injunghiat colegul la scoala. Ce s-a intamplat la scrut timp dupa incident

Un elev din Dambovita a fost arestat dupa ce si-a injunghiat un coleg la scoala. Adolescentul a ajuns in arest preventiv pentru 30 de zile, dupa ce saptamana aceasta a intrat in scoala cu un.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Dambovita: Un elev de liceu si-a injunghiat colegul cu un briceag

Un elev al Liceului tehnologic Iordache Golescu din Gaesti, Dambovita, a fost arestat preventiv dupa ce si-a injunghiat cu un briceag in piciorul stang un coleg. Tanarul, in varsta de 16 ani si.

Fosta judecatoare din Pitesti care s-a otravit a murit la spital

Judecatoarea Gabriela Iordache care s-a otravit in urma cu doua saptamani a murit la spital. Magistratul, fost presedinte al Judecatoriei Pitesti avea 45 de ani, iar in luna martie a baut o substanta.

Un roman din Anglia care a oprit un jaf comis tot de romani a regretat amarnic gestul sau. Ce i-au facut conationalii

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante, a povestit recent pe Facebook ca a reusit sa imobilizeze doi hoti romani care tocmai fu.

VIDEO. Ce a patit un sofer din Cluj care a incercat sa depaseasca o coloana de masini

Un sofer care a incercat sa depaseasca coloana de masini a primit o lectie de la ceilalti participanti la trafic. Soferul a intrat pe contrasens pentru a ajunge pe drumul principal, dar ceilalti l-au.

Hotel Epoque, primul hotel din Romania care devine membru Relais Chateaux

Hotel Epoque a anuntat afilierea la Relais Chateaux, cea mai prestigioasa asociatie de ospitalitate din lume.

A vazut o statuie de marmura neagra in Cimitirul Eternitatea din Bucuresti, care i-a atras atentia. A doua zi ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat in acel loc

Legendele urbane au mereu in spate o poveste reala. Una dintre ele pare sa fi avut loc si in Cimitirul Eternitatea din Bucuresti. Aici exista o statuie de marmura neagra, care reprezenta o femeie cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )