Libnet.ro
UNICEF

18:46

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu. continuă pe Antena3

Ce oras din Romania a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu siguranta va va oferi cateva optiuni interesante.

Primul hotel din Romania care accepta plata serviciilor cu Bitcoin: Am avut multe cereri din partea unor turisti straini

Un hotel din Alba, situat langa celebra sosea Transalpina, este primul din Romania care accepta plata serviciilor prin intermediul criptomonedei Bitcoin.

Dacia, detronata din topul celor mai inmatriculate masini: Ce producator a facut surpriza inceputului de an

Cea mai inmatriculata marca auto din Romania in primul trimestru al acestui an este Opel. Producatorul german a inregistrat o crestere de 56%, fiind cel de-al cincilea an consecutiv de crestere in.

Care a fost primul oras din Romania in care s-a raspandit cultul adventist

Primul misionar adventist pe actualul teritoriu al Romaniei a fost un fost preot catolic, de origine poloneza, Mihail Bellina Czechowski. Iar primul oras in care a fost raspandita solia adventista a fost Pitestiul. Conform mai multor documente din arhivele judetului Arges si din presa vremii, in anul 1870, pastorul de origine poloneza Mihail Czechowski a venit la Pitesti pentru a predica adevarurile biblice.

A ramas un an pana la Europarlamentare. Cum se prezinta situatia partidelor din Romania. Sondajele au fost facute publice

Radu Tudor a prezentat marti seara doua sondaje care dau rezultate radical diferite in ceea ce priveste cifra partidelor cu privire la Europarlamentarele din 2019. Cei de la IMAS spun ca PSD 28,6%) este sub.

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Presedintele LVMH, Bernard Arnault, urca pe locul patru in topul celor mai bogati oameni ai Planetei

Turbulentele de pe pietele bursiere globale, provocate de disputa comerciala dintre China si SUA si declaratia presedintelui Donald Trump privind impozitele prea mici platite de Amazon, au afectat averile celor mai bogati oameni ai Planetei, transmite Bloomberg.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in conditiile in care a avut cea mai mare rata a accidentelor mortale mortalitate din UE 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, dublu fata de media din UE), a anuntat astazi Comisia Europeana.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )