Libnet.ro
UNICEF

15:15

Elicopter militar prabusit in Turcia. Cel putin cinci persoane au murit

Antena3 Antena3,
Elicopter militar prabusit in Turcia. Cel putin cinci persoane au murit

Un elicopter militar turc Sikorsky S-70 cu 15 persoane la bord s-a prabusit marti cel mai probabil din cauza cetii in provincia Giresun, din nord-estul Turciei, provocand moartea a cel putin cinci. continuă pe Antena3

Elicopter militar, prabusit in nord-estul Turciei

Un elicopter militar turc s-a prabusit marti in provincia Giresun, pe litoralul turc al Marii Negre, informeaza presa de la Ankara, citata de site-ul agentiei Reuters, transmite Mediafax. Conform CNN Turk, cel putin sase persoane au murit dupa prabusirea elicopterului de tip Sikorsky S-70.

Trei zile de doliu national in Irak, dupa atentatul terorist din Bagdad. Cel putin 119 persoane au murit si peste 180 au fost ranite

Irakul este, timp de trei zile, in doliu national, ca urmare a atentatului sinucigas de la Bagdad, in care si-au pierdut viata cel putin 119 persoane.

Cel putin patru morti in urma unei explozii produse in estul Ungariei

Cel putin patru persoane au murit in urma unei explozii accidentale produse ieri dupa-amiaza la un poligon militar din estul Ungariei, la doar 50 de kilometri de frontiera Romaniei, relateaza presa ungara.

VIDEO Atentate sangeroase la Bagdad. Cel putin 82 de persoane au fost ucise in doua explozii revendicate de Statul Islamic

Cel putin 82 de persoane au fost ucise si aproximativ 200 ranite in cursul noptii de sambata spre duminica, la Bagdad, in urma a doua atentate comise in plin Ramadan si revendicate de gruparea jihadista sunnita Statul Islamic SI), relateaza Reuters online.

Atentat sinucigas Bagdad: Numarul mortilor a crescut la cel putin 213

Cel putin 213 persoane au murit in atentatul sinucigas care a avut loc, duminica, in capitala irakiana Bagdad, potrivit celui mai recent bilant.

Un elicopter militar cu 14 persoane la bord s-a prabusit in nord-estul Turciei. Sase persoane au murit

Sase persoane au murit, iar sapte au fost ranite dupa ce un elicopter militar turc cu 14 persoane la bord s-a prabusit marti in provincia Giresun din nord-estul Turciei, relateaza hurriyetdailynews. com.

Atentate cu bomba in Bagdad: Cel putin 83 de morti si 200 de raniti. ISIS a revendicat primul atac (FOTO+VIDEO)

Cel putin 83 de persoane au murit, iar alte 200 au fost ranite sambata noaptea in urma a doua atentate cu bomba, in capitala Irakului, Bagdad. Printre cei morti se numara foarte multi.

Cel putin 75 de morti intr-un atentat la Bagdad revendicat de Statul Islamic

Cel putin 75 de persoane au fost ucise si peste 130 ranite la primele ore ale diminetii de duminica intr-un atentat sinucigas la Bagdad revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic SI), potrivit unui nou bilant al autoritatilor, transmite AFP. Este cel mai sangeros atentat din capitala irakiana din acest an. Atacul a avut loc pe o strada comerciala din cartierul Karrada unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

Accident grav pe E85: O persoana a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite

O femeie a murit, iar alte cinci persoane au fost grav ranite in urma unui accident care a avut loc pe drumul european 85, intre Buzau si Ramnicu Sarat.

Doliu national in Irak dupa un atentat al Statului Islamic soldat cu cel putin 119 morti

Irakul a inceput astazi trei zile de doliu national in memoria victimelor atentatului sinucigas comis de gruparea Stat Islamic SI) si soldat cu cel putin 119 morti intr-un cartier comercial din Bagdad, relateaza AFP, citat de surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )