Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un elicopter s-a prabusit in Siberia. Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata, aparatul de zbor a ars

Antena3 Antena3,
Un elicopter s-a prabusit in Siberia. Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata, aparatul de zbor a ars

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit in Siberia, Rusia. in tragedia aviatica a fost implicat un elicopter model Mi-8, operat de UTAIR, care transporta muncitori in. continuă pe Antena3

Cel putin zeceoameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului. O secunda conteaza pentru a va salva viata!

Cel putin zece oameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului, iar multi dintre ei nu au respectat semnificatia steagului rosu arborat pe plaja sau indicatiile salvamarilor. Din fericire, in.

O noua alerta legata de shaorma! Cel putin 37 de oameni au ajuns la spital

Cel putin 37 de oameni din Kiev au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu shaorma. Produsele au fost cumparate din trei localuri diferite situate in apropierea statiilor de metrou. Bolnavii au fost internati.

VIDEO Primele imagini dupa ce un elicopter s-a prabusit in Siberia: 18 persoane au murit

Toate cele 18 persoane de la bordul unui elicopter rus au murit dupa ce aeronava s-a prabusit, sambata dimineata, in nordul Siberiei, in urma unei coliziuni cu alt elicopter, a anuntat la Moscova Ministerul rus al Transporturilor, relateaza AFP.

TRAGEDIE aviatica! Un elicopter s-a prabusit. BILANTUL VICTIMELOR

Un elicopter s-a prabusit in orasul Krasnoyarsk din Rusia, la aproximativ 180 de kilometri de orasul Igarka. Astfel, cel putin 18 persoane, dintre care si trei membrii ai echipajului si 15 pasageri, au.

Avion prabusit in Mexic. Peste 100 de persoane erau la bord

Un avion s-a prabusit in orasul mexican Durango, arata primele imagini prezentate de televiziuni. Nava avea cel putin 80 de persoane la bord. Compania aeriana Aeromexico a anuntat pe Twitter ca a fost.

Atac armat intr-o cladire guvernamentala.Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 persoane au fost ucise marti in orasul Jalalabad din estul Afganistanului, unde indivizi inarmati au atacat o cladire guvernamentala, dupa ce un kamikaze si-a detonat o incarcatura exploziva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2786 seconds )