Libnet.ro
UNICEF

10:00

Eliminare-soc la Australian Open. O mare rivala a Simonei Halep e out

Antena3 Antena3,
Eliminare-soc la Australian Open. O mare rivala a Simonei Halep e out

Simona Halep are parte de un noroc urias la Australian Open. O noua favorita a fost eliminata. Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, favorita numarul 7, a fost eliminata vineri in turul 3 al turn. continuă pe Antena3

Sorana Cirstea, a doua jucatoare romana calificata in mansa secunda a Australian Open. Urmeaza meciul Simonei Halep

Sorana Cirstea, locul 37 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, pe Zarina Dias Kazahstan), locul 60 WTA, calificandu-se in mansa a doua a Australian Open.

Australian Open: Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis se va disputa sambata, de la ora 02.00

Pentru un loc in optimile turneului Australian Open, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu americanca Lauren Davis 76 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare se va disputa in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02. 00 ora Romaniei), pe arena Rod Laver.

LIVETEXT Simona Halep - Eugenie Bouchard, in turul al doilea la Australian Open. Rezista glezna Simonei?

Simona Halep joaca in aceasta dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada, in turul al doilea de la Australian Open.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Lauren Davis

Australian Open. Simona Halep - Lauren Davis. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 1 mondial, va evolua in noaptea de vineri spre sambata, la ora 02. 00, in turul al treilea la Australian Open, cu.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

Antrenament scurtat pentru Halep inaintea disputei cu Davis

Simona Halep a sustinut, vineri, antrenamentul oficial inaintea partidei pe care o va sustine cu Lauren Davis in turul al 3-lea la Australian Open.

Ora meciului dintre Halep si Bouchard

Organizatorii Australian Open au anuntat programul partidelor programate, joi, in turul secund si a patra zi de competitie la Grand Slam-ul gazduit de Melbourne.

Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o.

Favoritele cap pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

Favoritele cad pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )