Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ella de la Puterea Dragostei, decizie surpriza. Ce se va intampla la emisiune

Playtech Playtech,
Ella de la Puterea Dragostei, decizie surpriza. Ce se va intampla la emisiune

Ella a primit o noua propunere de la producatori. Se pare ca fanii ei nu se vor dezlipi curand de televizoare, pentru ca bruneta o sa mai aiba posibilitatea sa se bucure de celebritate. Ella, propunere de nerefuzat din partea producatorilor de la Puterea Dragostei Una dintre cele mai iubite concurente se pare ca isi . continuă pe Playtech

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara. Ce se intampla cu Andra Volos

Vestea ca Andreea Mantea nu va mai prezenta indragita emisiune de la Kanal D a intristat telespectatorii. Acestia, insa, primesc si o veste buna. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei spune adevarul despre plecarea din tara. Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, adevarul despre plecarea din tara Relatia dintre Bogdan Mocanu si Andra Volos a .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 18 iulie

Deznodamantul reality-show-ului matrimonial, Puterea Dragostei, de la Kanal D, va fi aflat de catre telespectatorii care l-au urmarit pana acum. Marea finala va avea loc pe data de 26 iulie 2020. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 18 iulie Emisiunea matrimoniala Puterea Dragostei, se afla la al doilea sezon, care .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 19 iulie

La finalul acestei luni, emisiunea matrimoniala Puterea Dragostei, de la Kanal D, prezentata de catre Andreea Mantea, se apropie de sfarsit. Tensiunile isi spun cuvantul, concurentii avand emotii din ce in ce mai mari. Urmariti editia incendiara de duminica, 19 iulie, pentru a vedea cine va parasi competitia. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D .

Scandal pe litoral! Loredana Chivu si Manuela de la Puterea Dragostei au incins clubul

Dezmat total pe litoral! Printre vedetele care s-au imbulzit sa incinga ringul de dans din cele mai de fite cluburi s-au numarat si Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu. De ce aproape ca s-au batut cele doua? Loredana Chivu si Manuela de la Puterea Dragostei, la un pas de bataie Starea de urgenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )