Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ellie White este cea mai sexy mamica din showbiz! Iata cum a slabit dupa nastere!

ADPM ADPM,
Ellie White este cea mai sexy mamica din showbiz! Iata cum a slabit dupa nastere!

Ellie White a fost desemnata aseara cea mai sexy mamica din showbiz. Cantareata si-a facut aparitia la Gala Eva. ro 12 ani intr-o superba rochie de matase si voal negru, expunandu-si noua nuanta ciocolatie a parului, schimbare de look pentru care a primit o avalansa de complimente. Continue reading . continuă pe ADPM

Trebuie sa vezi imaginea asta. Rusii au spus ca este cea mai sexy femeie din Sankt Petersburg

Daca cele mai multe femei nici nu se gandesc sa iasa din case daca nu arata impecabil, aceasta blonda din Rusia a dat peste cap retelele de socializare cu aparitia pe care si-a facut-o intr-un mall din Sankt.

Este cea mai puternica vedeta din lumea muzicii

Este una dintre cele mai la moda cantarete, asa ca nu e de mirare ca a fost numita cea mai puternica.

Regina talk show-urilor, in topul Forbes: Oprah Winfrey, cea mai influenta celebritate din lume

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului.

Oprah Winfrey, desemnata cea mai influenta celebritate din lume in topul Forbes

Prezentatoarea Oprah Winfrey a fost desemnata cea mai influenta celebritate din lume in 2013, potrivit topului anual realizat de revista Forbes. Este pentru a cincea oara cand Oprah Winfrey se afla pe primul loc.

Real Madrid, cea mai penalizata echipa din Liga Campionilor

Gica Popescu, fost membru in Comisia de Disciplina a UEFA, a dezvaluit, joi seara, ca Real Madrid a fost cea mai penalizata echipa din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Radu Tudor: CSM, cea mai controversata institutie din momentul in care a intrat in conflict cu judecatorii din tara

Consiliul Superior al Magistraturii a devenit cea mai controversata institutie din Romania, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, si asta din momentul.

Cum arata ziua perfecta pentru cea mai sexy femeie din lume?

Laura Cosoi, cea care de curand a fost denumita cea mai sexy femeie din lume de catre FHM Romania, a dezvaluit cum arata pentru ea o zi perfecta. Ingredientele minune? Piscina, fructe si muzica lui Bob Marley! Continue reading .

FOTO Noul Fiat 500 L cu 7 locuri, cea mai mare buburuza din istorie.

Fiat lanseaza saptamana viitoare cea mai mare versiune a modelului 500, o legenda in gama constructorului italian. Monovolumul cu 7 locuri este al doilea model lansat de Fiat anul acesta, dupa ce o alta versiune al lui 500, L Trekking, a fost prezentat la Geneva. Lansat pe segmentul masinilor de familie, modelul este propunerea celor de la Fiat pentru o masina mai mica decat un break de clasa compacta, dar cu spatiu pentru bagaje similar, mai mare decat un model de clasa mica, dar la fel de .

Proprietar de birouri din Pipera: ultimele 6-9 luni au fost cea mai ocupata perioada din istoria proiectului

Ultimele 6-9 luni a fost cea mai ocupata perioada din istoria birourilor Global Finance din Pipera in conditiile in care multe din contractele de inchiriere de pe piata expira, iar o parte din chiriasi cauta sa economiseasca si se orienteaza spre zone.

Kristen Bell si Dax Shepard, cei mai sexy vegetarieni din lume

Actrita americana Kristen Bell si logodnicul sau, Dax Shepard, au primit titlul de cei mai sexy vegetarieni din lume, din partea organizatiei ce militeaza pentru drepturile animalelor, PETA People for the Ethical Treatment of Animals).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )