Libnet.ro
UNICEF

15:15

Elogii internationale pentru cel mai recent film al lui Cristian Mungiu

Antena3 Antena3,
Elogii internationale pentru cel mai recent film al lui Cristian Mungiu

Bacalaureat este o adevarata bijuterie cinematografica si nu e exclus sa-i aduca inca un Palme d'Or lui Cristian Mungiu, scrie presa straina. Totusi, filmul nu va avea un succes la fel. continuă pe Antena3

Mai sunt 5 zile pana la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: Conferinta sustinuta Dr Oz la Bucuresti!

Doar 5 zile ne mai despart de intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume Dr. Mehmet Cengiz Oz, care va ajunge pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta Take your life to the next level .

Cel mai scump diamant roz a fost vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari. Cum arata acesta (FOTO)

Un diamant roz, taiat sub forma unei pere, a fost scos la licitatie si apoi vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari, adica 27,88 milioane euro. Cel mai mare diamant a fost scos la licitatie.

Cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas, a facut primul drum: cat costa o vacanta pe luxosul pachebot si ce facilitati ofera calatorilor FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lumea, pachebotul Harmony of the Seas, cu o capacitate de 8. 880 de persoane, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire, din vestul Frantei, si a ajuns astazi in Southampton, Marea Britanie, sub privirile a mii de persoane sosite la fata locului pentru a vedea orasul-plutitor.

Soros investeste in cel mai mare producator mondial de aur

Miliardarul George Soros si-a redus cu aproape 40% investitiile sale in actiunile companiilor listate in SUA, in primul trimestru din anul curent, cumparand in schimb o participatie de 264 de milioane de dolari la cel mai mare producator de aur din lume, Barrick Gold Corp. , conform Bloomberg.

Imagini spectaculoase cu cel mai mare vas de croaziera. Orasul plutitor depaseste in lungime Turnul Eiffel

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, pachebotul Harmony of the Seas, cu o lungime de 362 de metri si o latime de 66 de metri, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire vestul Frantei).

EUROINVENT, cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, la Iasi

Cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, EUROINVENT, isi va deschide oficial portile pe 20 mai, la ora 11,00, la Palas Iasi. Vineri si sambata 20 si 21 mai) publicul si.

Cel mai mare festival de film din Romania incepe peste 10 zile la Cluj-Napoca

Festivalul International de Film Transilvania va aduce la Cluj, intre 27 mai si 5 iunie, o selectie de filme unul si unul. 248 de productii - dintre care 216 lungmetraje si 32 de scurtmetraje - din 64 de tari vor rula pe ecrane si circa 850 de invitati romani si straini vor ajunge la Cluj in timpul festivalului.

HOROSCOP 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis

Horoscop maine, 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis, iar Racii vor dori sa stea in umbra astazi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Ai fi surprins de unde a venit solutia la cel mai periculos ransomware

Infectiile de tip ransomware sunt unele dintre cele mai periculoase la ora actuala, iar in majoritatea cazurilor, singura solutie pentru a va mai putea accesa datele, implica plata unei taxe semnificative. Pe banalul principiu de santaj, un hacker va cere sa-i virati o suma semnificativa de bani pentru a va debloca accesul la datele voastre [].

webPR: Gala EUROPAfest, cel mai asteptat eveniment al festivalului

EUROPAfest, singurul festival din Europa ce reuneste patru genuri muzicale - jazz, blues, pop si clasic, se apropie de finalul editiei cu numarul 23. Un eveniment mult asteptat, Gala EUROPAfest, va avea loc sambata, 21 mai, la Teatrul Odeon, incepand cu orele 19:00. Cei mai buni artisti, creme de la creme ai categoriilor de jazz si clasic se vor aduna pe scena Salii Majestic pentru a primi cuvintele de lauda ale juriului si aplauzele spectatorilor. Cu aceeasi ocazie are loc si decernarea Diplomei de excelenta din partea Casei Regale. Biletele se pot achizitiona de la Teatrul Odeon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )