Libnet.ro
UNICEF

23:30

HOROSCOP 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis

Horoscop maine, 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis, iar Racii vor dori sa stea in umbra astazi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 19 mai. Berbecii vor gasi o scurtatura spre succes

Horoscop maine, 19 mai. Berbecii vor gasi o scurtatura spre succes, iar Fecioarele isi vor descoperi un talent special. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 20 mai 2016. Capricornii nu au incredere in rude

Horoscop zilnic, 20 mai 2016. Berbecii vor sa scape de rutina in care simt ca au intrat in ciuda programului incarcat, iar Capricornii sunt suspiciosi fata de propunerile venite din partea rudelor.

HOROSCOP 18 mai. Varsatorii gasesc fonduri pentru o noua afacere

Horoscop maine, 18 mai. Varsatorii gasesc fonduri pentru o noua afacere, iar Leii vor primi mai multi bani. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Noua lege a salarizarii. Ce angajati vor avea cele mai mari salarii

622 de angajati din sistemul public, adica 30% din total, vor avea parte de cresteri salariale incepand cu anul viitor, potrivit proiectului de ordonanta de urgenta privind salarizarea in.

Comerciantii cu afaceri de peste 10.000 de euro pe an vor fi obligati din 20 mai sa accepte plata cu cardul

Comerciantii care inregistreaza o cifra de afaceri anuala de peste 10. 000 de euro vor fi obligati din 20 mai sa instaleze POS-uri, informeaza Mediafax. La aceasta data va intra in vigoare legea cash.

HOROSCOP 17 mai. Varsatorii trebuie sa fie mai atenti la buget

Horoscop maine, 17 mai. Varsatorii trebuie sa fie mai atenti la buget, iar Taurii isi cauta vacanta perfecta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )