Libnet.ro
UNICEF

21:45

Elon Musk e in culmea fericirii. Anuntul facut azi: ce se intampla cu Tesla

Playtech Playtech,
Elon Musk e in culmea fericirii. Anuntul facut azi: ce se intampla cu Tesla

Actiunile Tesla au atins un nou maxim istoric, astfel ca producatorul auto american a depasit pragul de 2. 000 de dolari per actiune. Tesla a devenit asa a noua companie cu cea mai mare valoare cotata pe piata din SUA, potrivit businessinsider. Elon Musk e in culmea fericirii in fata lui se afla, in ordine inversa,Johnson&Johnson, . continuă pe Playtech

Mirela Vaida, in culmea fericirii! A facut chiar ea anuntul astazi

In momentele in care nu apare pe micul ecran, celebra moderatoare Mirela Vaida se ocupa de cei trei copii ai sai si de familie, in general. Cu atat mai mult, astazi, Mirela este si mai motivata sa petreraca mai mult timp cu familia, pentru ca astazi este o zi mare. Fiul Mirelei Vaida implineste astazi .

Catalina Ponor, in culmea fericirii chiar de ziua ei. Ce veste a primit campioana

Catalina Ponor a sarbatorit implinirea celor 33 de ani cum nici nu se astepta. Campioana a fost in culmea fericirii, iar iubitul i-a transmis un mesaj de dragoste emotionant. Veste minunata pentru Catalina Ponor, chiar inainte de ziua sa Astazi, 20 august, Catalina Ponor a implinit 33 de ani. Campioana a fost mai fericita ca .

Elon Musk, tot mai sus! Pe ce loc a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul american Elon Musk, fondatorul SpaceX si cofondatorul Tesla, a devenit a patra cea mai bogata persoana din lume. Acesta l-a depasit si pe francezul Bernard Arnault, principalul actionar al celui mai mare retailter de bunuri de lux, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Ce avere are Elon Musk Astfel, potrivit Indicelui Miliardarilor calculat de Bloomberg, .

Vladuta Lupau a tinut totul secret, dar acum s-a aflat. Fanii sunt in culmea fericirii

Vladuta Lupau, una dintre cele mai in voga soliste de muzica populara, are o cariera de succes, facand o excelenta trecere de la medicina veterinara la muzica. Pe plan profesional, lucrurile i-au iesit, apoi a rasarit soarele si pe segmentul amoros, casatorindu-se cu fotbalistul Adrian Rus, in 2019. Printre cantari, emisiuni TV, videoclipuri si sedinte .

Elon Musk, al patrulea cel mai bogat om din lume. Cat a castigat ieri la bursa

Elon Musk a devenit al patrulea miliardar al lumii. Americanul are o avere de 84,8 miliarde de dolari, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 11%. Cifra record i-a adus lui Musk un plus de avere de 7,8 miliarde de.

SpaceX, mai relevanta ca niciodata: cati bani a castigat gigantul lui Elon Musk

Compania de explorari spatiale a lui Elon Musk inregistreaza victorie dupa victorie. Dupa ce a reusit sa aterizeze capsula Dragon pe Pamant, tocmai a beneficiat de o noua runda de.

Elon Musk, de neoprit: cum a intrat in topul miliardarilor in vremuri de criza

Elon Musk pare ca sfideaza criza. A reusit sa-si mentina pe val companiile pe care le conduce si chiar sa prospere in aceasta perioada. Seful Tesla si Space X tocmai ce a intrat in.

Angela Merkel a facut anuntul. Ce se intampla in Germania. Putina lume se astepta la asta

Germania este una dintre tarile europene afectate destul de grav de pandemia de coronavirus. Angela Merkel a facut noi precizari legate de relaxarea restrictiilor sanitare. Anunt important facut de Angela Merkel! Ce se intampla cu restrictiile in Germania Cancelarul german a anuntat ca exclude orice noua relaxare a restrictiilor sanitare impuse de autoritati, dat fiind .

Noi modificari in structura anului scolar. Anuntul facut de ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe

Apar alte modificari in structura anului scolar. De data aceasta, este vorba despre orele de sport din programa, iar anuntul a fost facut marti, de ministrul de resort, Ionut Stroe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2057 seconds )