Libnet.ro
UNICEF

13:30

Elon Musk este noul consilier al lui Donald Trump

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elon Musk este noul consilier al lui Donald Trump

Acum cateva zile, in presa de specialitate de peste ocean a aparut o stire conform careia Elon Musk va participa la o intalnire care va avea loc intre liderii tehologiei si noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, conform Cars. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Revista Vanity Fair, numar record de abonamente dupa atacurile lui Donald Trump pe Twitter

Publicatia Vanity Fair a inregistrat un numar record de abonamente dupa ce noul presedinte american Donald Trump a postat pe pe pagina sa de Twitter un mesaj in care numeste publicatia ca fiind.

The Independent: Greselile geniului autodeclarat. O analiza freudiana a gafelor comise de Donald Trump pe Twitter spune lucruri interesante despre viitorul presedinte al SUA

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a devenit tinta ironiilor, din cauza greselilor sale de ortografie. Astfel, publicatia The Independent a realizat o citire freudiana a mesajelor postate de miliardar pe contul sau de Twitter.

The Independent: Greselile geniului autodeclarat. O analiza freudiana a gafelor comise de Donald Trump pe Twitter

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a devenit tinta ironiilor, din cauza greselilor sale de ortografie. Astfel, publicatia The Independent a realizat o citire freudiana a mesajelor postate de miliardar pe contul sau de Twitter.

Tarile baltice spera sa incheie acorduri militare cu SUA inainte de investirea lui Donald Trump

Statele Unite si tarile baltice spera sa incheie acorduri militare inainte de instalarea la Casa Alba a miliardarului populist. Guvernele tarilor, aflate in vecinatatea Rusiei, sunt ingrijorate de atitudinea binevoitoare a lui Donald Trump fata de presedintele rus, Vladimir Putin, au afirmat pentru AFP mai multi oficiali.

Un militant pentru reducerea masiva a cheltuielilor, alegerea lui Donald Trump pentru postul de director de buget al Casei Albe

Reprezentantul Carolinei de Sud, Mick Mulvaney, a fost alegerea viitorului presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, pentru conducerea Biroului de Buget si Management, care elaboreaza propunerea de buget pentru presedinte si joaca un rol-cheie in reglementari, informeaza DPA.

Tarile Baltice urgenteaza incheierea acordurilor militare cu SUA inainte de investirea lui Donald Trump

Tarile baltice aflate in vecinatatea Rusiei spera sa incheie acorduri militare cu SUA inainte de instalarea la Casa Alba a miliardarului Donald Trump, informeaza Digi 24. Statele sunt.

Donald Trump il propune pe Mick Mulvaney, un conservator fiscal din Carolina de Sud, pentru postul de director de buget al Casei Albe

Presedintele ales, Donald Trump, a declarat sambata ca l-a ales Mick Mulvaney, reprezentant al Carolinei de Sud, pentru postul de director de buget al Casei Albe, indreptandu-se catre un conservator fiscal pentru a-l ajuta sa isi indeplineasca agenda politica, scrie Reuters.

Cruz Beckham, debut in muzica. Este noul Justin Bieber?

Cruz Beckham, cel mai tanar dintre cei trei fii ai Victoriei si ai lui David Beckham, debuteaza acum in muzica la varsta de 11 ani. Piesa cu care debuteaza se numeste If Everyday was Christmas, iar in clip apar fratii mai mari si sora Harper, in varsta de doar cinci ani.

Razvan Ionut Nitu este noul director interimar al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti

Primaria Capitalei a anuntat ca Razvan Ionut Nitu este noul director interimar al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti. Gabriela Firea a transmis ca acesta va gestiona activitatea.

Donald Trump, ACTOR in filmul Singur acasa 2. Ce personaj interpreteaza presedintele ales al Statelor Unite (VIDEO)

Daca pana acum a fost unul dintre cei mai puternici oameni din lume, odata cu alegerea sa in fruntea Americii a reusit sa ajunga chiar cel mai puternic de pe mapamond. De-a lungul timpului, Trump a r.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )