Libnet.ro
UNICEF

19:45

Elton John renunta la turnee din cauza problemelor de sanatate, dupa o cariera de 50 de ani: Vreau sa petrec timp cu baietii mei

Adevărul Adevărul,
Elton John renunta la turnee din cauza problemelor de sanatate, dupa o cariera de 50 de ani: Vreau sa petrec timp cu baietii mei

Cantaretul britanic Elton John, in varsta de 70 de ani, va renunta la turnee dupa o cariera de 50 de ani, din cauza problemelor de sanatate. continuă pe Adevărul

Elton John nu va mai face turnee. Mai sunt programate doar doua spectacole

Muzicianul britanic Elton John nu va mai sustine turnee, dupa aproape 50 de ani de cariera, conform .

Elton John si-a anuntat retragerea

Elton John a anuntat astazi ca se retrage din lumea artistica. Retragerea are loc dupa 50 de ani petrecuti in lumina reflectoarelor. Ultimul spectacol al lui Elton John va avea loc, in data de 19 mai 20.

Alerta in Romania: Trei oameni au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore si zeci de persoane sunt internate

Este alerta in Romania, dupa doua femei au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore. Zeci de persoane sunt internate la Institutul Matei Bals din Capitala si aproape 35 de persoane.

Alerta in Romania: Doua femei au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore si zeci de persoane sunt internate

Este alerta in Romania, dupa doua femei au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore. Zeci de persoane sunt internate la Institutul Matei Bals din Capitala si aproape 35 de persoane.

ALERTA MEDICALA in Romania: Doua femei au murit din cauza gripei. Zeci de persoane sunt internate

Este alerta medicala in Romania, dupa ce doua femei au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore. Zeci de persoane sunt internate la Institutul Matei Bals din Capitala si aproape 35.

Infotrafic: Nu sunt artere nationale blocate din cauza zapezii; CNAIR: S-a intervenit cu 773 de autoutilaje si s-au raspandit 3.690 tone de material antiderapant

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta, marti dimineata, ca nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vremii nefavorabile, precizand ca pe mai multe tronsoane de drumuri a nins pe parcursul noptii, dar s-a actionat cu utilaje si material antiderapant. Politistii avertizeaza insa ca in mai multe judete se circula in conditii de ceata. De asemenea, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca pe parcursul noptii la nivel national s-a intervenit cu 773 de autoutilaje si s-au raspandit 3. 690 de tone material antiderapant, scrie news. ro.

Din cauza vanzarilor slabe, Apple va inceta productia iPhone X

Din cauza vanzarilor slabe, Apple va inceta productia iPhone X, modelul sau de top, cu preturi pornind de la o mie de dolari in sus, considera analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI.

Braila: Carosabil acoperit cu gheata din cauza zapezii viscolite care a acoperit materialul antiderapant, pe DN 2 B

Centrul Infotrafic anunta ca, luni dupa-amiaza, circulatia este ingreunata pe DN 2 B, Braila - Buzau, carosabilul fiind acoperit cu gheata din cauza zapezii viscolite care a acoperit materialul antiderapant, relateaza News. ro. Politistii rutieri au luat masura instituirii de filtre de informare a conducatorilor auto la iesirea din localitatea Surdila Gaiseanca si din municipiul Braila.

Situatie critica in patru judete: Localitati fara curent electric din cauza ninsorilor abundente(VIDEO)

Mii de familii sunt in bezna din cauza vremii. 14 localitati nu au luni dimineata curent electric in urma ninsorilor abundente, informeaza B1 TV. Este vorba despre localitati din patru.

Al treilea deces inregistrat in acest sezon din cauza gripei: o femeie de 40 de ani din Botosani

O femeie in varsta de 40 de ani din judetul Botosani a decedat in spital dupa ce a fost diagnosticata cu gripa, a declarat marti, pentru Agerpres, epidemiologul Irina Alecu de la Directia de Sanatate Publica DSP).

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )