Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dirty Dancing, unul dintre cele mai iubite filme romantice, continua dupa 30 de ani. Producatoare va fi actrita Jennifer Grey

Adevărul Adevărul,
Dirty Dancing, unul dintre cele mai iubite filme romantice, continua dupa 30 de ani. Producatoare va fi actrita Jennifer Grey

Fanii filmului Dirty Dancing vor putea vedea curand o continuare a acestuia. Pe afis se va afla Jennifer Grey, interpreta personajului Frances Baby Houseman. Actrita va fi si producatoare. continuă pe Adevărul

Spitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de medici ATI, toate vacante

Spitalul din orasul Mioveni are in organigrama opt posturi de medici ATI dar niciunul dintre ele nu .

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Proteste in Franta dupa decizia de mutare a liniilor de productie (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

O noua rectificare bugetara va fi aprobata saptamana viitoare Orban: Situatia economica nu e dintre cele mai bune

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de vineri. Este a doua rectificare bugetara din acest an, dupa cea din aprilie, din timpul situatiei de urgenta. Orban a precizat ca situatia economica nu e dintre cele mai bune si Tva trebui sa dramuim fiecare ban.

Cum sa alegi dintre cele mai bune case de pariuri? Ghid incepatori

Toata lumea pariaza, insa putini sunt cei care stiu sa profite la maxim de punctele forte ale numero.

VIDEO Noul trailer la Tenet te ajuta sa intelegi mai bine universul fantastic al lui Nolan

Tenet este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului si, din cate se pare, va ajunge in totusi in cinematografe, dupa multiple amanari. La nivel global, majoritatea cinematografelor.

Cum a ajuns un roman unul dintre cei mai apreciati agricultori din Franta

Plecat din Romania in 2014, Paul Barbu, originar din Pitesti, a ajuns unul dintre cei mai apreciati agricultori din Franta, devenind un model privind cultivarea legumelor bio. Paul Barbu a dezvaluit in exclusivitate pentru Adevarul povestea impresionanta a vietii si a succesului sau.

Una dintre cele mai bune perechi de casti cu noise cancelling de pe piata are in sfarsit un succesor: Sony a anuntat WH-1000XM4

Lansarea lui WH-1000XM4 vine la capatul mai multor luni de speculatii, si confirma in mare ceea ce asteptam - nu sunt schimbari majore, dar sunt binevenite.

Servitoarea, considerat unul dintre cele mai bune filme sud-coreene, se vede joi, 6 august, la CINEVARA, in gradina Rezidentei BRD Scena9

Joi, 6 august, de la ora 21:00, in gradina Rezidentei BRD Scena9 Strada I L. Caragiale 32), va fi proiectat filmul sud-coreean Servitoarea, regizat de Kim Ki-young, in cadrul seriei de proiectii de film in aer liber CINEVARA. Accesul se va face pe baza de bilet, achizitionat prin Eventbook, locurile disponibile fiind limitate.

Reteta. Cum se prepara cea mai buna inghetata de afine? Poate fi facuta foarte usor acasa

Suntem in sezonul cald, iar inghetata e unul dintre cele mai gustoase si frecvent alese deserturi. Multi, insa, incearca sa o evite, fiind constienti ca le-ar putea face probleme cu kilogramele in plus sau ca nu e prea sanatoasa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )