Libnet.ro
UNICEF

17:45

eMAG Black Friday: tot ce stim pana acum [LIVE TEXT]

Playtech Playtech,
eMAG Black Friday: tot ce stim pana acum [LIVE TEXT]

Black Friday la eMAG este cel mai asteptat moment al anului pentru multi romani. Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la pretul reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum []. continuă pe Playtech

Black Friday: ce se cumpara si cati bani cheltuie romanii

Black Friday a ajuns in Romania in 2011 si a evoluat constant, eMAG Black Friday a fost primul eveniment de acest gen de la noi, dar de atunci s-au schimbat multe lucruri. Aceste schimbari se vad si la nivelul tranzactiilor online procesate de catre PayU, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in ultimii trei ani, [].

Black Friday la Quickmobile: Reduceri de pana la 90% si produse de la 1 leu

Quickmobile da startul campaniei de Black Friday in data de 18 noiembrie, atat in online cat si in magazinele fizice din toata tara. Telefoanele, gadgeturile si accesoriile vor fi disponibile la preturi mai mici cu pana la 90%, in shop-ul online,.

eMAG promite reduceri intre 35% si 80% de Black Friday si se angajeaza ca toate comenzile sa fie livrate pana in 28 noiembrie

Retailerul online eMAG vrea sa vanda in valoare de 250 milioane lei pe 18 noiembrie, de Black Friday, compania promitand ca va avea un stoc de un milion de produse la care reducerea medie va fi de 35%, iar cea maxima, de 80%. Compania are parteneriat cu sase firme de curierat si promite ca pana in 28 noiembrie vor fi onorate toate comenzile.

Black Friday 2016: eMAG iti va arata cate produse are la reducere

Black Friday 2016 la eMAG se anunta cu adevarat inedit. Pentru prima data, de Black Friday 2016, eMAG promite sa arate in timp real cate exemplare mai sunt din produsele pe care le are la reducere. Black Friday la eMAG este, probabil, cea mai asteptata sesiune de oferte a anului. Cel mai mare retailer online [].

Black Friday 2016: eMAG nu iti permite sa vezi ofertele daca folosesti AdBlock

De Black Friday 2016, eMAG vrea sa se asigure ca oamenii care acceseaza site-ul sau nu folosesc programe de timp AdBlock. Cu ocazia Black Friday 2016, eMAG le-a pregatit clientilor care acceseaza site-ul sau cateva surprize. Unele dintre acestea sunt placute un bun exemplu fiind ocazia de a cumparapachete de servicii de furnizare a energiei [].

Black Friday la eMag: reduceri la peste un milion de produse si o prima surpriza

Black Friday va fi, onorific, pe 18 noiembrie, cand cele mai multe magazine vor derula cate o campanie. eMag si-a anuntat planurile pentru acest an.

eMag a investit doua milioane de euro, in infrastructura, pentru Black Friday

EMag a investit, anul acesta doua milioane de euro, in infrastructura companiei, ca sa se pregateasca de Black Friday, a afirmat Tudor Manea, director general eMag.

Black Friday 2016: eMAG vinde abonamente la curent electric

Black Friday 2016la eMAG vine cu o premiera, magazinul online oferind acumpachete de servicii de furnizare a energiei electrice. in urma cu trei ani de zile, eMAG surprindea pe toata lumea si vindea in premiera masini in Vinerea Neagra. in acest an, comerciantul vine cu inca o oferta interesanta, gratie unei colaborari cu cei de [].

eMag anunta ofertele de Black Friday, si produsul surpriza: vezi ce pregateste compania

EMag va organiza Black Friday incepand cu 18 noiembrie si anunta multiple schimbari fata de anii precedenti. Una dintre ele, pentru a evita anumite nemultumiri pe langa reduceri, eMag va face publice si stocurile pentru varfurile de.

Black Friday 2016: cum poti fi inselat, cum eviti asta si care sunt riscurile

Black Friday 2016 la eMAG debuteaza pe 18 noiembrie, dar nu doar cel mai mare magazin online va avea oferte, ci si alti retaileri. Totusi, nu numai vanzatorii si vanatorii de reduceri se vor bucura de Black Friday 2016, ci si infractorii cibernetici. UPDATE: SiDEV51, companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii software, avertizeaza ca, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )