Libnet.ro
UNICEF

14:45

eMAG dupa Black Friday: un roman a comandat o masina pe mobil, iar tabletele au mers mai bine ca telefoanele

Adevărul Adevărul,
eMAG dupa Black Friday: un roman a comandat o masina pe mobil, iar tabletele au mers mai bine ca telefoanele

Retailerul online emag. ro a vandut peste 250. 000 de produse in perioda campaniei de reduceri Black Friday, valoarea comenzilor totalizand 23 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult decat nivelul estimat. continuă pe Adevărul

Bilantul evoMAG dupa Black Friday: vanzari mari dupa trei zile de reduceri

Dupa Black Friday 2013, magazinele isi fac bilantul. A fost un an mai productiv decat precedentii. evoMAG anunta ca a avut vanzari de peste 1,5 milioane de euro, iar comanda medie a fost de aproximativ 650 de lei.

Unde vei fi poimaine? Weekendul de dupa Black Friday

Black Friday. Ce pacaleala! Parerea mea de consumator. Black Friday a inceput in Statele Unite ca prima zi de cumparaturi pentru Craciun. Prima zi de dupa Thanksgiving Ziua recunostintei) este inceputul sezonului de cumparaturi pentru sarbatori. De fapt, in SUA exista un calendar nescris despre ce si cand se cumpara. Ziua mamei, ziua tatalui, ziua secretarelor, pana si ziua doctorilor.

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro.

Exclusiv: o familie din Bucuresti a comandat DOUA masini pe Internet, de Black Friday

O familie din Bucuresti a comandat de Black Friday doua masini Dacia Logan de pe Internet, in cadrul campaniei Black Friday organizate de eMag. ro.

eMag Black Friday: 250.000 de produse in valoare de 23 mil. euro

La eMag, cel mai mare retailer online din Romania, s-au comandat, de Black Friday, 250. 000 de produse in valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10.

eMAG vinde in premiera autoturisme pe internet. De Black Friday sunt pregatite 63 de masini de la marci precum Dacia, Mercedes si Ford

EMAG lanseaza de Black Friday la vanzare, in premiera pentru comertul online din Romania, 63 de autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de un milion de euro. Clientii adauga masina in cosul de cumparaturi ca si in cazul oricarui alt produs pentru a-l rezerva si trebuie sa achite o taxa de 1. 000 de lei, Ei sunt apoi contactati pentru finalizarea achizitiei de catre un reprezentant al partenerilor eMAG care participa la promotie.

Black Friday 2013: eMAG a vandut de 23 de milioane de euro.

Magazinul online eMAG a vandut cu ocazia Black Friday 250. 000 de produse 523;n valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10 milioane de euro au sustinut dublarea comenzilor fata de anul trecut, a explicat Iulian Stanciu, Director General eMAG. 000 de tablete intr-o singura zi In total, clientii eMAG au cumparat, de Black Friday, 40. 000 de tablete, 30. 000 de telefoane, 10. 000 de televizoare, 12.

Black Friday eMAG - lista completa. Nokia Lumia 925 sau Google Nexus 7, printre cele mai bune produse

Black Friday 2013 - eMAG a avut in oferta anul acesta masini, telefoane mobile avantajoase si tablete la preturi decente. De asemenea, cartile, produsele pentru animalele de companie si electrocasnicele mari sunt la reducere de Black Friday 2013.

Retailerul eMAG a vandut patru masini, imediat dupa startul campaniei de reduceri Black Friday

Retailerul online eMAG, care a scos la vanzare autoturisme in cadrul campaniei Black Friday, a vandut in primele minute de la startul promotiei patru masini. Cele patru autoturisme vandute sunt doua Ford Focus,.

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )