Libnet.ro
UNICEF

19:30

eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

Hotnews Hotnews,
 eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al eMAG. Agito. pl este din 2012 parte a grupului Allegro din care face parte si eMAG, astfel ca e vorba practic de un transfer de actiuni in cadrul grupului media care detine magazine online in mai multe tari din zona, inclusiv Romania. continuă pe Hotnews

Unul dintre politistii ucisi in atentatul din Franta se numea Ahmed

In atentatul terorist de la sediul ziarului Charlie Hebdo au murit si doi politisti. Unul dintre ei se numea Ahmed si avea 42 de ani, potrivit Le Figaro. El a fost ucis cu un glont tras in cap de unul dintre teroristii care strigau Allah Akbar si care, potrivit unui martor, s-a revendicat ca fiind membri Al Qaida.

Unul dintre politistii raniti in atentatul sinucigas de la Istanbul a murit

Unul dintre politistii raniti in atentatul sinucigas comis marti dupa-amiaza la Istanbul a decedat, anunta agentia Anatolia, citata de AFP . Celalalt politist a fost ranit usor in atentatul comis de o femeie neidentificata.

Mihai Craiu, unul dintre fostii directori ai Intact, atac violent la Voiculescu: Esti doar un nemernic mitoman, ticalos de profesie. Te-ai pus unde meriti

Mihai Craiu, unul dintre fostii directori ai grupului media Intact, i-a raspuns extrem de violent, pe blogul personal, fostului sau sef, Dan Voiculescu. Reactia lui Mihai Craiu vine dupa ce fostul senator de doua ori demisionar din Senatul Romaniei a ales sa-si inceapa noul an cu o serie de atacuri, scrise in puscarie pe blogul sau, la adresa mai multor persoane.

Piturca, parasit de unul dintre colaboratori

Victor Piturca nu mai poate conta pe unul dintre colaboratorii sai de nadejde pe care ii luase cu el la Al Ittihad.

Iohannis: Unul dintre obiectivele majore ale sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la sedinta CSM, ca unul din obiectivele majore ale sistmului judiciar trebuie sa fie ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), iar Romania sa fie.

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )