Libnet.ro
UNICEF

13:30

Unul dintre politistii ucisi in atentatul din Franta se numea Ahmed

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre politistii ucisi in atentatul din Franta se numea Ahmed

In atentatul terorist de la sediul ziarului Charlie Hebdo au murit si doi politisti. Unul dintre ei se numea Ahmed si avea 42 de ani, potrivit Le Figaro. El a fost ucis cu un glont tras in cap de unul dintre teroristii care strigau Allah Akbar si care, potrivit unui martor, s-a revendicat ca fiind membri Al Qaida. continuă pe Hotnews

Unul dintre politistii raniti in atentatul sinucigas de la Istanbul a murit

Unul dintre politistii raniti in atentatul sinucigas comis marti dupa-amiaza la Istanbul a decedat, anunta agentia Anatolia, citata de AFP . Celalalt politist a fost ranit usor in atentatul comis de o femeie neidentificata.

Italia a intensificat masurile de securitate dupa atentatul comis la redactia revistei Charlie Hebdo

Italia a intensificat masurile de securitate ca reactie la atacul terorist din Franta si la incidente similare petrecute in ultimele saptamani in Canada si Australia, scrie Corriere della Sera , in editia online.

Presedintele PE, despre atentatul din Franta: Suntem profund socati de aceasta crima atroce care este un afront adus societatii civilizate (VIDEO)

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a transmis un mesaj de condoleanta pentru familiile victimelor atacului terorist din Paris la publicatia satirica Charlie Hebdo. Suntem profund socati de.

Vulpescu, despre atentatul din Franta: Motivatia religioasa este de neacceptat. Religiile nu pot motiva violenta

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a scris pe pagina sa de Facebook, in contextul atentatului din Franta, ca motivatia religioasa a acestui act oribil si crud este de neacceptat si ca religiile trebuie sa fie parte a solutiilor, nu sa genereze noi probleme.

Ultimul desen al directorului ziarului satiric, ucis in atentatul din Franta, prevestea un atac terorist (FOTO)

Celebrul caricaturist Stephane Charbonnier, zis Charb, si director al ziarului Charlie Hebdo, a realizat un desen satiric, in ultimul numar al publicatiei, care preconiza un atac terorist pana la sfarsitul.

eMAG se extinde in Polonia prin preluarea Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale

EMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale, arata un comunicat al eMAG. Agito. pl este din 2012 parte a grupului Allegro din care face parte si eMAG, astfel ca e vorba practic de un transfer de actiuni in cadrul grupului media care detine magazine online in mai multe tari din zona, inclusiv Romania.

Mihai Craiu, unul dintre fostii directori ai Intact, atac violent la Voiculescu: Esti doar un nemernic mitoman, ticalos de profesie. Te-ai pus unde meriti

Mihai Craiu, unul dintre fostii directori ai grupului media Intact, i-a raspuns extrem de violent, pe blogul personal, fostului sau sef, Dan Voiculescu. Reactia lui Mihai Craiu vine dupa ce fostul senator de doua ori demisionar din Senatul Romaniei a ales sa-si inceapa noul an cu o serie de atacuri, scrise in puscarie pe blogul sau, la adresa mai multor persoane.

Piturca, parasit de unul dintre colaboratori

Victor Piturca nu mai poate conta pe unul dintre colaboratorii sai de nadejde pe care ii luase cu el la Al Ittihad.

VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 12 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

Sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo a fost victima unui atac cu arme automate. Potrivit primelor informatii disponibile, doua persoane mascate au intrat in sediul publicatiei din Paris, cel putin zece jurnalisti fiind ucisi, iar alte cateva persoane ranite.

VIDEO FOTO. Atac cu arme automate la un ziar de satira din Franta. Cel putin 11 morti, dintre care doi politisti. Sase raniti sunt in stare grava.

Sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo a fost victima unui atac cu arme automate. Potrivit primelor informatii disponibile, doua persoane mascate au intrat in sediul publicatiei din Paris, cel putin zece jurnalisti fiind ucisi, iar alte cateva persoane ranite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )