Libnet.ro
UNICEF

18:15

eMAG reduceri. Cele mai de incredere electrocasnice la preturi mici

Antena3 Antena3,
eMAG reduceri. Cele mai de incredere electrocasnice la preturi mici

EMAG. ro continua campania de reduceri cu ocazia campaniei de reduceri Stock Busters. Iata cateva produse pe care ar trebui sa le urmariti in aceasta perioada in campania de reduceri:. continuă pe Antena3

Reduceri azi la eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Magazinul online eMAG continua campania de reduceri Stock Busters, cu oferte la mai multe cateogorii de produse. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la electrocasnice.

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice bune sub 1.000 de lei

EMAG reduceri combine frigorifice. Vara este aproape, asa ca daca vrei ca alimentele tale sa fie in siguranta, e bine sa te gandesti de pe acum la o combina frigorifica eficienta si de incredere.

eMAG reduceri. 3 laptopuri grozave sub 800 de lei cu ocazia Stock Busters

EMAG reduceri laptopuri. In perioada 17-19 aprilie magazinul online emag. ro desfasoara Stock Busters, o ampla campanie de reduceri la mii de produse, inclusiv la laptopuri.

eMAG reduceri. 6 televizoare bune si la 350 de lei in campania Stock Busters

EMAG reduceri televizoare. In perioada 17-19 aprilie, magazinul online emag. ro are reduceri la o multime de televizoare de la diferite branduri, in cadrul campaniei Stock Busters.

Tudor Pop (USR): Cele mai multe spitale sunt necate n datorii, iar managerii nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt

Deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca Cele mai multe spitale sunt inecate in datorii, iar managerii, cu mici exceptii, chiar nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt. Potrivit deputatului Tudor Pop, categoriile cele mai afectate de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor din sistemul sanitar sunt personalul auxiliar, personalul mediu auxiliar, iar pe unele categorii, rezidentii. Sunt si situatii unde medici primari si asistentele incaseaza mai putini bani.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai inspirate mesaje, urari si sms-uri de Sfantul Gheorghe

Mii de crestini ortodocsi din lumea intreaga praznuiesc, pe 23 aprilie, una dintre cele mai importate sarbatori, de aceea incep sa caute din timp mesaje de Sfantul Gheorghe pe care le trimita celor dragi. Cu.

Cele mai sanatoase branzeturi pentru tine

Branza este un produs lactat bogat in substante nutritive, in special proteine, calciu, vitaminele A si C, ceea ce inseamna ca este foarte buna pentru oase si dinti. Pe piata sunt prezente foarte multe feluri de branza, dar ele trebuie sa fie de calitate pentru ca sanatatea sa nu fie afectata. Iata care sunt cele mai bune branzeturi pentru consumul zilnic:.

Investitorii straini i raspund sefului PSD: Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica

Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica prin studii de impact ce le-ar fi putut anticipa. FIC si intreg mediul de afaceri au recomandat constant realizarea unor astfel de studii si ne exprimam in continuare deschiderea sa contribuim la acestea, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Consiliul Investitorilor straini. Reactia investitorilor straini vine la doar cateva ore dupa ce Liviu Dragnea a spus ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor.

Telegraph: Putin s-a laudat n fata lui Trump ca Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-ar fi laudat in fata omologului sau american, Donald Trump, ca Rusia are cele mai frumoase prostituate, potrivit unei note redactate de fostul sef al FBI, James Comey. Dezvaluirea ar fi fost facuta chiar de Trump intr-una din discutiile pe care acesta a avut-o cu fostul sef al FBI, scrie The Telegraph.

Review George Butunoiu: Cele mai bune mancaruri din Bucuresti

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei Topul Mancarurilor 2018 pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )