Libnet.ro
UNICEF

14:00

eMAG da toate acestea la pret infim chiar acum: asa ceva nu se intampla decat o data pe an

Playtech Playtech,
eMAG da toate acestea la pret infim chiar acum: asa ceva nu se intampla decat o data pe an

Cel mai mare magazin online din Romania are o campanie dedicata unei zile speciale din februarie. Asa ca arunca o privire pe ofertele eMAG de acum. eMAG sarbatoreste Valentines Day cu o. continuă pe Playtech

Gigi Becali, decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum

Gigi Becali a luat o decizie de ultima ora in scandalul cu finul Pandele. Ce a facut omul de afaceri, chiar acum, dupa ce primaria din Voluntari ii datoreaza o suma mare de bani. Gigi Becali are de recuperat o suma de bani de la fimul Pandele. Mutarea surprinzatoare a celor doi Gigi Becali, decizie .

Stadionul Giulesti, in flacari! Incendiu puternic in interior, ce s-a intamplat chiar acum

In aceasta dupa-amiaza a izbucnit un incendiu in dupa-amiaza stadionului Rapid, in cartierul Giulesti din Capitala. Astfel ca un fum gros s-a ridicat azi, in jur de ora 15:30, deasupra stadionului Rapid, ingrijorandu-i pe locuitorii din zona. Stadionul Giulesti, in flacari! Conform primelor informatii care au venit din partea presedintelui CS Rapid, Vali Caciureac, acel .

Gabriela Cristea a ajuns la medic. Ce a povestit vedeta TV, s-a intamplat chiar acum

Gabriela Cristea le-a dat emotii fanilor ei dupa ce i-a anuntat pe Instagram ca a ajuns din nou pe manile medicilor. in continuare, prezentatoarea TV a dezvaluit ca are de rezolvat mai multe probleme, motiv pentru care a apelat la ajutor de specialitate. Nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre o vizita la .

Pomana de zile mari la eMAG: iei tot ce e aici cu mai putin de 120 lei. Se intampla chiar acum

Pe final de weekend eMAG are o super campanie. Sunt sute de produse pe care sa le iei. Daca n-ai nevoie de toate, arunca un ochi pe lista de mai jos. Cand vine vorba de campanii bune cu reduceri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )