Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emil Boc, din nou sef de galerie pentru echipa Halep, Begu sau Buzarnescu: Primarul Clujului pleaca in Franta pentru semifinala de Fed Cup

B1 B1,
Emil Boc, din nou sef de galerie pentru echipa Halep, Begu sau Buzarnescu: Primarul Clujului pleaca in Franta pentru semifinala de Fed Cup

Emil Boc nu se dezminte si va fi din nou prezent pentru a incuraja jucatoarele de tenis ale Romaniei si la partida din semifinalele Fed Cup pe care o disputam in acest weekend impotriva. continuă pe B1

FedCup, semifinale: Florin Segarceanu asigura - Emil Boc va fi sef de galerie si la Rouen

Sef de galerie la Ostrava, Emil Boc primarul municipiului Cluj-Napoca) va fi prezent si la Rouen, acolo unde Franta si Romania se vor lupta pentru calificarea in finala FedCup. Confruntarea va avea loc in zilele de 20 si 21 aprilie, disputele urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

LIVIU DRAGNEA VA FI AUDIAT DIN NOU: Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman are loc luni, cand Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, ar urma sa fie audiat din nou.

Dezbaterea motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, amanata din nou

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, au fost amanate din nou miercuri, in conditiile in car ministrul Justitiei se afla deja in sala de plen a Senatului.

LIVEVIDEO Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European

Parlamentul European dezbate luni, la Strasbourg, alaturi de Comisia Europeana, situatia statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc la cererea grupului PPE, care spune ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane.

Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European, luni

Parlamentul European va dezbate luni, la Strasbourg, alaturi de Comisia Europeana, situatia statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc la cererea grupului PPE, care spune ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane. De asemenea, dezbaterea are loc in contextul tentativelor de adoptare a ordonantelor de urgenta privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare.

Din culisele sedintei PSD: Cum l-a sfidat din nou Viorica Dancila pe Dragnea. Premierul a impus in CEX remanierea guvernamentala, dar Dragnea are alt plan

Social democratii au decis miercuri, in sedinta CEX, nominalizarea a trei noi ministri pentru portofoliile de la Justitie, Dezvoltare si Fonduri Europene. La nivel oficial, conducerea PSD a decis sa se mearga pe varianta propusa de Viorica Dancila si anume remanierea guvernamentala si nu restructurarea cum dorea liderul partidului, Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise s-a hotarat un plan de rezerva dorit de Liviu Dragnea si apropiatii sai, plan care prevede o alta propunere de ministru al Justitiei si asumarea unei noi echipe guvernamentale in Parlament.

Din culisele sedintei PSD: Cum l-a sfidat din nou Viorica Dancila pe Dragnea. Premierul a impus in CEX remanierea guvernamentala, dar Dragnea are alt plan

Social democratii au decis miercuri, in sedinta CEX, nominalizarea a trei noi ministri pentru portofoliile de la Justitie, Dezvoltare si Fonduri Europene. La nivel oficial, conducerea PSD a decis sa se mearga pe varianta propusa de Viorica Dancila si anume remanierea guvernamentala si nu restructurarea cum dorea liderul partidului, Liviu Dragnea. in spatele usilor inchise s-a hotarat un plan de rezerva dorit de Liviu Dragnea si apropiatii sai, plan care prevede o alta propunere de ministru al Justitiei si asumarea unei noi echipe guvernamentale in Parlament. PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader Vot in Cex: Eugen Nicolicea, sustinut pentru ministerul Justitiei Cine vine in Guvern in locul lui Plumb si Intotero.

Antena 3 cucereste din nou lumea: 6 medalii si 2 nominalizari la New York Festivals

Mihai Gadea si Mircea Badea se intorc diseara de la ora 21. 00 cu o editie eveniment. De ce nu-l da afara Iohannis pe Lazar, in ciuda atrocitatilor dovedite? Care este motivul ascuns pentru care o.

Egiptul, din nou o destinatie atractiva pentru romani

Egiptul poate fi o destinatie de Paste chiar mai ieftina decat una petrecuta pe litoralul romanesc. Pare greu de crezut, dar pe langa piramide, Egiptul are multe de oferit si la preturi foarte bune.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )