Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emil Boc, dupa castigarea pentru a 5-a oara a Primariei Cluj-Napoca: Datorez clujenilor tot ceea ce sunt si tot ceea ce am facut si fac in viata politica. Ma voi stradui sa nu ii dezamagesc

B1 B1,
Emil Boc, dupa castigarea pentru a 5-a oara a Primariei Cluj-Napoca: Datorez clujenilor tot ceea ce sunt si tot ceea ce am facut si fac in viata politica. Ma voi stradui sa nu ii dezamagesc

Fostul prim-ministru,Emil Boc,a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al orasului Cluj-Napoca. Liderul liberal a fost incontestabil cel mai votat candidat,. continuă pe B1

Emil Boc, dupa castigarea pentru a 5-a oara a Primariei Cluj-Napoca: Datorez clujenilor tot ceea ce sunt si tot ceea ce am facut si fac in viata politica. Ma voi stradui sa nu ii dezamagesc

Fostul prim-ministru,Emil Boc,a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al orasului Cluj-Napoca. Liderul liberal a fost incontestabil cel mai votat candidat,.

Emil Boc: Am votat cu acea echipa care asigura ca in oras nimeni nu este uitat (VIDEO)

Emil Boc, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat ca orasul este puternic datorita oamenilor, indemnand populatia sa mearga la vot. Emil Boc, primele.

Alegeri locale 2020: Emil Boc a castigat un nou mandat in fruntea Primariei Cluj-Napoca

Fostul prim-ministru, Emil Boc,a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al Clujului. Nici de aceasta data edilul nu a avut emotii serioase. Potrivit primului exit.

Emil Boc, al cincilea mandat la Primaria Cluj. Ce plan are astazi, in prima sa zi de mandat

Emil Boc a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al Clujului. Nici de aceasta data nu a avut emotii serioase, avand potrivit exit-poll-ului peste 50% din preferintele alegatorilor.

Emil Boc, atac la PSD dupa ce s-a votat majorarea pensiilor cu 40%. E populism fara margini, am mai vazut filmul asta

Primarul Clujului, Emil Boc, ii ataca pe rivalii de la PSD, dupa ce Parlamentul a votat o lege pentru majorarea pensiilor cu 40%.

Cristian Popescu Piedone taie in carne vie dupa castigarea Primariei Sectorului 5: Voi, necuratilor, plecati acasa!

Romania a ales inca o data sa sustina coruptia. Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv, pare sa fie fericitul castigator al Primariei Sectorului 5. Acest rezultat provizoriu, pentru moment, a reiesit dupa numararea a 94% din voturi, potrivit Biroului Electoral Central. De cine a .

Cum s-au imbracat femeile din politica in ziua votului. Sotia lui Emil Boc i-a socat pe toti!

Doamnele din politica si-au facut si ele datoria azi, dar nu oricum. Toate au venit imbracate in vestimentatii care mai de care mai elegante si sobre, in conformitate cu importanta evenimentului. Sotia lui Emil Boc a fost insa cea care a iesit in evidenta. Cu ce s-a imbracat? Cum si-a facut aparitia sotia lui Emil .

Emil Boc: PNL e castigatorul alegerilor locale. Fara liberali, Nicusor Dan nu era Primar General (VIDEO)

Emil Boc a declarat, luni, ca rezultatele PNL la alegerile locale au marcat un moment istoric pentru partid, dat fiind ca acesta, pentru prima data, a reusit sa se pozitioneze ca prima formatiune politica in Ro.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

Alegeri locale Cluj-Napoca 2020. Emil Boc, fara emotii catre al cincilea mandat. Lupta se da pentru Consiliul Local

Actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, are 13 contracandidati la alegerile locale din 2020. Campania electorala a fost una anosta, fara dezbateri si fara incidente, actualul edil-sef ramanand favorit.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )