Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emil Boc: PNL e castigatorul alegerilor locale. Fara liberali, Nicusor Dan nu era Primar General (VIDEO)

B1 B1,
Emil Boc: PNL e castigatorul alegerilor locale. Fara liberali, Nicusor Dan nu era Primar General (VIDEO)

Emil Boc a declarat, luni, ca rezultatele PNL la alegerile locale au marcat un moment istoric pentru partid, dat fiind ca acesta, pentru prima data, a reusit sa se pozitioneze ca prima formatiune politica in Ro. continuă pe B1

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Emil Boc, declaratie neasteptata despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti

Primarul Emil Boc a comentat, luni rezultatele PNL in tara si a sustinut ca victoria de la Bucuresti a lui Nicusor Dan este cea mai importanta. Edilul Clujului subliniaza ca fara PNL Nicusor Dan nu ar fi reusit sa castige alegerile.

Emil Boc: Am votat cu acea echipa care asigura ca in oras nimeni nu este uitat (VIDEO)

Emil Boc, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat ca orasul este puternic datorita oamenilor, indemnand populatia sa mearga la vot. Emil Boc, primele.

Alegeri locale Cluj-Napoca 2020. Emil Boc, fara emotii catre al cincilea mandat. Lupta se da pentru Consiliul Local

Actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, are 13 contracandidati la alegerile locale din 2020. Campania electorala a fost una anosta, fara dezbateri si fara incidente, actualul edil-sef ramanand favorit.

ALEGERI LOCALE 2020 Emil Boc, un nou mandat de primar al Clujului

Emil Boc, candidatul PNL, a fost reales in functia de primar al municipiului Cluj, potrivit cifrelor afisate in rezultatele exit-poll.

Emil Boc, atac la PSD dupa ce s-a votat majorarea pensiilor cu 40%. E populism fara margini, am mai vazut filmul asta

Primarul Clujului, Emil Boc, ii ataca pe rivalii de la PSD, dupa ce Parlamentul a votat o lege pentru majorarea pensiilor cu 40%.

Proiectele SF, secretul succesului lui Emil Boc, de 13 ani primar al Clujului.A mintit, dar a si facut FOTO

Emil Boc se indreapta, fara emotii, catre cel de-al cincilea mandat castigat de edil-sef al Clujului, la finalul caruia va implini aproape 20 de ani in fotoliul de primar. Unul dintre ingredientele principale ale succesului sau in alegeri a fost faptul ca a venit in fiecare campanie cu proiecte care i-au facut pe oameni sa viseze frumos, dar care nu au fost concretizate niciodata.

Alegeri locale 2020: Emil Boc a castigat un nou mandat in fruntea Primariei Cluj-Napoca

Fostul prim-ministru, Emil Boc,a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al Clujului. Nici de aceasta data edilul nu a avut emotii serioase. Potrivit primului exit.

Emil Boc, dupa castigarea pentru a 5-a oara a Primariei Cluj-Napoca: Datorez clujenilor tot ceea ce sunt si tot ceea ce am facut si fac in viata politica. Ma voi stradui sa nu ii dezamagesc

Fostul prim-ministru,Emil Boc,a reusit sa castige pentru a cincea oara alegerile pentru fotoliul de primar al orasului Cluj-Napoca. Liderul liberal a fost incontestabil cel mai votat candidat,.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )