Libnet.ro
UNICEF

12:45

Eminem, marele castigator al MTV Europe Music Awards 2013. Vezi lista tuturor castigatorilor (VIDEO)

B1 B1,
Eminem, marele castigator al MTV Europe Music Awards 2013. Vezi lista tuturor castigatorilor (VIDEO)

Eminem este marele castigator al editiei de anul acesta a MTV Europe Music Awards MTVEMA), ce a avut loc duminica seara, la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda. Rapperul american a primul premiul pentru cel mai. continuă pe B1

Eminem si-a confirmat prezenta pe scena MTV Europe Music Awards 2013!

Confirmarea a venit in urma cu doar cateva ore. Astfel Eminem este ultimul artist adaugat pe lista performerilor de anul acesta de la MTV Europe Music Awards care va avea loc pe 10 noiembrie in Amsterdam pe arena Ziggo Dome. Eminem a raspandit anuntul prin intermediul unui scurt clip postat pe Twitter. In cadrul acestuia .

MTV Europe Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor, fotografii de pe covorul rosu + show-urile live!

Amsterdam a fost pe 10 noiembrie capitala muzicii mondiale, cei mai cool artisti incingand atmosfera de la gala MTV EMA 2013 cu hiturile si show-urile lor electrizante. Evenimentul s-a desfasurat pe arena Ziggo Domeavandu-l ca gazda pe intergalacticul MC Redfoo, fost membru LMFAO. In ceea ce priveste castigatorii, Eminem a plecat acasa cu trofeele Global .

Miley Cyrus a fumat un joint pe scena MTV Europe Music Awards (VIDEO)

Cantareata Miley Cyrus a scandalizat din nou publicul, aprinzand un joint cu marijuana pe scena MTV Europe Music Awards, eveniment organizat in acest an in Amsterdam. Artista si-a aprins o tigara rulata.

A venit fara chilotei la MTV EMA si a aratat tot

Miley Cyrus si marile vedete prezente la MTV Europe Music Awards au de ce sa fie furioase. A reusit.

VIDEO Premiile MTV Europe, dupa 20 de ani. Cine sunt marii favoritii ai EMA 2013

Unii dintre cei mai importanti artisti ai scenei internationale, de la Katy Perry si Bruno Mars, la Miley Cyrus, Jared Leto si Kings of Leon, vor fi prezenti in aceasta seara la ceremonia de decernare a Premiilor MTV Europe 2013. Evenimentul va avea loc la Amsterdam, iar favoritii celei de-a 20-a editii sunt Justin Timberlake si duetul Macklemore Ryan Lewis, care au primit cate cinci nominalizari.

FOTO VIDEO Miley Cyrus a facut show la European Music Awards 2013: a fumat marijuana pe scena si a dansat lasciv cu o pitica

Miley Cyrus nu poate sta departe de controverse. Sau poate exact acest lucru isi doreste. La gala European Music Awards 2013, desfasurata duminica noaptea, la Amsterdam, cantareata de 20 de ani si-a aprins o tigara cu marijuana pe scena, dupa ce a acceptat trofeul pentru Cel mai bun videoclip Wrecking Ball).

Dan Chisu, marele castigator al unui turneu de poker

Regizorul si actorul Dan Chisu a castigat, azi noapte, turneul PokerFest Mini Event desfasurat in cadrul Festivalului PokerFest Bucuresti 2013.

Katy Perry, Justin Bieber, Green Day si Eminem, printre castigatorii galei EMA 2013

Gala Premiilor European Music Awards 2013 a debutat duminica seara in Amsterdam intr-o explozie de lumini si aplauze, prilejuite de intrarea pe scena a cantaretei Lady Gaga. Evenimentul MTV anunta si o reuniune speciala a trupei NSYNC cu Justin Timberlake.

VIDEO FOTO Katy Perry, Justin Bieber, Green Day si Eminem, printre castigatorii galei EMA 2013

Gala European Music Awards 2013 a debutat duminica seara in Amsterdam intr-o explozie de lumini si aplauze, prilejuite de intrarea pe scena a cantaretei Lady Gaga. Evenimentul MTV a adus pe scena si o reuniune speciala a trupei NSYNC, alaturi de Justin Timberlake.

Miley Cyrus a confirmat lansarea ca single a piesei SMS (Bangerz) feat. Britney Spears!

Confirmarea a fost facuta pe 10 noiembrie in backstage la gala MTV Europe Music Awards care a avut loc in Amsterdam pe arena Ziggo Dome. Miley Cyrus a interpretat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball, dar a plecat acasa si cu trofeul celei mai ravnite categorii, Best Video, pentru clipul piesei Wrecking Ball.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )