Libnet.ro
UNICEF

23:15

MTV Europe Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor, fotografii de pe covorul rosu + show-urile live!

Devorator Monden Devorator Monden,
MTV Europe Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor, fotografii de pe covorul rosu + show-urile live!

Amsterdam a fost pe 10 noiembrie capitala muzicii mondiale, cei mai cool artisti incingand atmosfera de la gala MTV EMA 2013 cu hiturile si show-urile lor electrizante. Evenimentul s-a desfasurat pe arena Ziggo Domeavandu-l ca gazda pe intergalacticul MC Redfoo, fost membru LMFAO. In ceea ce priveste castigatorii, Eminem a plecat acasa cu trofeele Global . continuă pe Devorator Monden

Eminem, marele castigator al MTV Europe Music Awards 2013. Vezi lista tuturor castigatorilor (VIDEO)

Eminem este marele castigator al editiei de anul acesta a MTV Europe Music Awards MTVEMA), ce a avut loc duminica seara, la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda. Rapperul american a primul premiul pentru cel mai.

Eminem si-a confirmat prezenta pe scena MTV Europe Music Awards 2013!

Confirmarea a venit in urma cu doar cateva ore. Astfel Eminem este ultimul artist adaugat pe lista performerilor de anul acesta de la MTV Europe Music Awards care va avea loc pe 10 noiembrie in Amsterdam pe arena Ziggo Dome. Eminem a raspandit anuntul prin intermediul unui scurt clip postat pe Twitter. In cadrul acestuia .

Miley Cyrus a fumat un joint pe scena MTV Europe Music Awards (VIDEO)

Cantareata Miley Cyrus a scandalizat din nou publicul, aprinzand un joint cu marijuana pe scena MTV Europe Music Awards, eveniment organizat in acest an in Amsterdam. Artista si-a aprins o tigara rulata.

A venit fara chilotei la MTV EMA si a aratat tot

Miley Cyrus si marile vedete prezente la MTV Europe Music Awards au de ce sa fie furioase. A reusit.

VIDEO Premiile MTV Europe, dupa 20 de ani. Cine sunt marii favoritii ai EMA 2013

Unii dintre cei mai importanti artisti ai scenei internationale, de la Katy Perry si Bruno Mars, la Miley Cyrus, Jared Leto si Kings of Leon, vor fi prezenti in aceasta seara la ceremonia de decernare a Premiilor MTV Europe 2013. Evenimentul va avea loc la Amsterdam, iar favoritii celei de-a 20-a editii sunt Justin Timberlake si duetul Macklemore Ryan Lewis, care au primit cate cinci nominalizari.

HOT! Amna colaboreaza cu Whats UP pentru Arme! Vezi aici clipul piesei!

Amna lanseaza prima sa piesa in limba romana, o colaborare cu rapperul Whats Up Arme. Pentru productia acestei piese lucrat impreuna cu Marius Moga si echipa lui, cooptandu-l si pe rapper-ul Whats Up pentru a adauga un suflu fresh piesei. Colaborarea cu Marius Moga a decurs minunat. Am lucrat cu o adevarata echipa de .

Adam Lambert si distributia serialului Glee au facut show in episodul A Katy Or A Gaga! Vezi aici momentele!

Cel mai recent episod al celebrului serial Glee, intitulat A Katy Or A Gaga, a fost difuzat pe sapte noiembrie si l-a avut ca invitat special pe talentatul si excentricul Adam Lambert care a dat viata personajului Elliott, cunoscut mai mult sub numele de Starchild. Artistul a interpretat in cadrul noului episod un cover de-al .

Usher, dat in judecata pentru furtul piesei Caught Up! Vezi aici cine ii aduce aceste acuzatii!

Caught Up, unul dintre cele mai celebre hituri din cariera lui Usher, face parte de pe cel de-al patrulea material al cantaretului, intitulat Confessions, lansat in martie 2004, piesa fiind cel de-al cincilea single oficial al albumului. Desi au trecut ani buni de la lansarea acesteia, Usher ar putea avea acum niste probleme de ordin .

Rihanna se mandreste cu un nou record! Vezi aici despre ce este vorba!

Frumoasa cantareata din Barbados este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicala actuala, dovada stand premiile castigate, succesul albumelor si single-urilor sale si concertele sold-out. Probabil nu ar mai trebui precizat si faptul ca multi colegi de breasla de ai sai isi doresc sa colaboreze cu ea. Acum putin timp Rihanna avea sa .

Lady Gaga a interpretat live piesele Venus si Do What U Want la show-ul lui Graham Norton! Vezi aici recitalul artistei!

Cu doar trei zile inainte de lansarea oficiala a noului sau album, ARTPOP, excentrica Lady Gaga a facut o oprire la show-ul lui Graham Norton si a incantat audienta cu interpretarea live a pieselor Venus si Do What U Want. Cum altfel nu se putea, ambele recitaluri live aveau sa fie insotite atat de coregrafii .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )