Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emmanuel Macron anunta noi masuri drastice in lupta cu coronavirusul: Suntem in razboi Granitele UE vor fi inchise timp de 30 de zile. Deplasarile populatiei vor fi drastic limitate de marti in Franta

B1 B1,
 Emmanuel Macron anunta noi masuri drastice in lupta cu coronavirusul: Suntem in razboi Granitele UE vor fi inchise timp de 30 de zile. Deplasarile populatiei vor fi drastic limitate de marti in Franta

Intr-un discurs televizat, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a anuntat luni extinderea masurilor de prevenire a raspandirii epidemiei de coronavirus care vizeaza printre altele izolarea sociala drastica s. continuă pe B1

Trump anunta noi masuri privind criza sanitara

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda.

Franta. Macron anunta amanarea turului doi al localelor si impunerea de restrictii de circulatie

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat luni seara ca turul doi al alegerilor locale din Franta va fi amanat, iar pentru urmatoarele 15 zile vor fi impuse restrictii de circulatie pe teritoriul tarii, pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

CFR ia masuri drastice in plina criza. Ce se intampla cu trenurile de pe aceste trasee

Trenuri care asigurau deplasarea unor elevi la si de la scoala au fost suspendate temporar, anunta CFR. Masura a fost luata pentru a respecta decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, privind limitarea infectiei cu Covid-19. Trenurile de navetisti se suspenda temporar incepand de azi in aceeasi idee, au fost suspendate sau urmeaza sa fie .

Marea provocare a coronavirusului in spitalele din Deva si Hunedoara. Au fost luate masuri drastice

Marea provocare a coronavirusului pune in garda spitalele din judetul Hunedoara. Au fost anuntate masuri drastice.

Ce inseamna scenariul 3. Masuri drastice in toata Romania

ECDC a realizat o analiza a celor patru scenarii de evolutie a COVID-19 in Europa, luand in calcul atat avantajele si punctele slabe specifice regiunii, cat si influentele posibile din alte regiuni ale globului. in acest moment, Romania este in scenarul al doilea, insa se indreapta rapid spre cel de-al treilea, numarul cazurilor apropiindu-se de .

Noi masuri extreme luate in Italia: asta ar trebui sa faca si Biserica Ortodoxa Romana

Italienii sunt printre cei mai loviti de coronavirus, la nivelul intregului mapamond. in aceasta situatie, masurile luate sunt unele dintre cele mai aspre. in urmatoarele zile, vom auzit din ce in ce mai des formularea masura fara precedent in timpurile moderne. Initial, au fost norvegienii care au luat masuri incredibil de aspre pentru prevenirea extinderii .

Masuri drastice luate de OLX ca sa opreasca bisnita: ce trebuie sa stii si sa faci

OLX sustine ca toata echipa lucreaza de acasa in aceste zile. Chiar si asa, are in derulare cateva masuri prin care sa limiteze abuzul. A venit, totodata, si cu sfaturi pentru cei care.

Noi masuri la Posta pentru limitarea raspandirii virusului COVID-19: Program redus, limitarea accesului de persoane in oficii, folosirea propriilor instrumente de scris si plata cu cardul daca este posibil

Toate oficiile postale din tara isi vor suspenda activitatea in weekend, in perioada 21 martie-1 aprilie, cu posibilitate de prelungire, in functie de situatie, a anuntat luni Posta Romana, ca parte a unui nou pachet de masuri de prevenire a raspandirii COVID-19. Compania recomanda plata cu cardul acolo unde se poate, limitarea accesului de persoane in oficii si pastrarea unei distante de 2 metri, precum si folosirea propriilor instrumente de scris.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )