Libnet.ro
UNICEF

06:00

Trump anunta noi masuri privind criza sanitara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump anunta noi masuri privind criza sanitara

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda. continuă pe Ziarul Bursa

Noi masuri extreme luate in Italia: asta ar trebui sa faca si Biserica Ortodoxa Romana

Italienii sunt printre cei mai loviti de coronavirus, la nivelul intregului mapamond. in aceasta situatie, masurile luate sunt unele dintre cele mai aspre. in urmatoarele zile, vom auzit din ce in ce mai des formularea masura fara precedent in timpurile moderne. Initial, au fost norvegienii care au luat masuri incredibil de aspre pentru prevenirea extinderii .

Covid-19. Cum reactioneaza intreaga lume la cea mai grava criza sanitara din ultimul secol

Noul coronavirus impinge statele sa se replieze asupra lor insele - in urma unui bilant care depaseste 5. 000 de morti si prin lideri mondiali care reactioneaza dispersat - in lupta impotriva unei pandemii catalogate drept cea mai mare grava criza de un secol de catre presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza AFP.

Arafat anunta ca informatiile privind inchiderea Bucurestiului sunt false si nu trebuie crezute

ACTUALIZARE - Raed Arafat anunta ca informatiile privind inchiderea Bucurestiului sunt false si sunt, in mare parte, propagate pe Facebook. --- *ACTUALIZARE - Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie. --- * ACTUALIZARE - Raed Arafat a declarat ca nu se pune problema deocamdata ca municipiul Bucuresti si judetul Ilfov sa fie inchise, prin intrarea in carantina, dar, daca vor exista foarte multe imbolnaviri in comunitate, specialistii vor putea dicta orice masura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )