Libnet.ro
UNICEF

11:30

Emmanuel Macron a dat noi detalii despre vaccinarea anti-COVID-19 in Franta: O campanie in doua etape

Adevărul Adevărul,
Emmanuel Macron a dat noi detalii despre vaccinarea anti-COVID-19 in Franta: O campanie in doua etape

Presedintele francez Emmanuel Macron are in vedere o campanie de vaccinare publica impotriva COVID-19 intre aprilie si iunie, dupa un prim val rezervat publicului celui mai fragil - la inceputul lui 2021 -, a anuntat el marti intr-o conferinta de presa comuna cu premierul blegian Alexander De Croo, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj in care prezinta date despre starea de sanatate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus: Starea de sanatate a lui Mihai este mai buna de la o zi la alta, dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie intensiva.

Noi detalii despre o eventuala stare de urgenta, in Romania: ce se intampla dupa alegeri

Foarte multi romani sunt de parere ca restrictiile de circulatie se vor inaspri in tara noastra dupa alegerile parlamentare din acest weekend. Premierul Ludovic Orban a lamurit situatie.

CORONAVIRUS |Presedintele francez, Emmanuel Macron, anunta o campanie de vaccinare anti-COVID-19 a publicului larg in perioada aprilie-iunie 2021

Presedintele francez Emmanuel Macron a anuntat, marti, ca cea mai mare parte a populatiei va fi vaccinata anti-COVID-19 intre lunile aprilie si iunie din 2021. Asta dupa ce, in prima parte a campaniei de.

Un barbat de culoare, batut de trei politisti in Paris Emmanuel Macron: Nu voi accepta niciodata violenta gratuita (VIDEO)

Imaginile in care trei ofiteri de politie din Paris bat un barbat de culoare, producator de muzica, au scandalizat Franta. Si presedintele Republicii, Emmanuel Macron, a catalogat incidentul drept.

Iohannis, despre vaccinarea anti-Covid: Cred ca lucrurile sunt bine gandite in aceasta strategie de vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, in timpul unei vizite la call-center-ul DSP, amenajat la Arena Nationala, ca vaccinarea in masa a populatiei valoc in primavara, iar cea a personalului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )