Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Playtech Playtech,
Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre. continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii sustine ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Tataru: Vaccinul impotriva Covid se va face sezonier, ca si cel antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva Covid se va face in Romania sezon.

Londra cere MHRA sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 al AstraZeneca

Marea Britanie a cerut azi Agentiei britanice de reglementare a medicamentelor si produselor din domeniul sanatatii MHRA) sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de catre Universitatea Oxford si AstraZeneca in vederea comercializarii acestuia.

EXCLUSIV Se marita! Vedeta Kanal D a primit inelul de la iubitul ei bogat. Primele detalii despre nunta

De cand a devenit concurenta a emisiunii-concurs Bravo, ai stil! Celebrities Kanal D), in locul Ralucai Tanase, solista Roxana Nemes a devenit tinta Andreei Tonciu, rivala ei. Cele doua vedete fac circ constant, spre deliciul fanilor. Tot scandalul dintre ele ar fi pornit de la faptul ca Roxana ar fi tipat la fosta asistenta tv .

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19 (3): Am 20 de ani si nu am fost niciodata bolnav, de ce ar trebui sa ma vaccinez?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Gabriela Firea, dezvaluire soc despre vaccinul anti-COVID-19 asteptat de toata lumea: Este o salvare iluzorie

Gabriela Firea a facut in cursul serii de miercuri o serie de afirmatii menite sa critice sistemul de guvernare actual, cat si neregulile care au loc in plina pandemie. Liderul PSD la Bucuresti sustine ca Romania este printre singurele tari ale caror spitale nu sunt bine organizate, astfel incat sa existe sectii speciale pentru pacientii .

Ce se intampla acum cu vaccinul Pfizer. Americanii au luat decizia de ultima ora

Detalii noi despre vaccinul Pfizer. Ce decizie de ultima ora au luat autoritatile americane? Ce se intampla cu compania care trebuie sa transporte vaccinul realizat deja? Companii aeriene de marfa si pasageri se pregatesc deja. Noi detalii despre vaccinul Pfizer Compania aeriana Uniter Ailines a inceput sa efectueze zboruri pentru a transporta vaccinul in locurile-cheie.

Marea Britanie, pe cale sa devina prima tara care aproba vaccinul anti-coronavirus Pfizer. Acesta va fi autorizat peste cateva zile, iar livrarile vor incepe imediat

Marea Britanie este pe cale sa aprobe, saptamana viitoare, vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de BioNTech si Pfizer, iar livrarile vor incepe la cateva ore dupa autorizare, potrivit Financial Times si Reuters.

ASTAZI Ministrul Mediului prezinta detalii despre editia 2020 a programului Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, va sustine, azi, o conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate detalii legate de lansarea programului Rabla pentru electrocasnice 2020, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )