Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emmanuel Macron: O noua amanare pentru Brexit nu este in interesul nimanui

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Emmanuel Macron: O noua amanare pentru Brexit nu este in interesul nimanui

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a cerut premierului britanic Boris Johnson o clarificare rapida asupra situatiei acordului privind Brexitul, dupa ce Camera Comunelor a amanat sambata votarea acestuia, a anuntat Palatul Elysee, citat de AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Emmanuel Macron se opune unei noi extinderi dupa 31 octombrie daca noul Acord Brexit va fi respins in Parlamentul britanic

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a declarat vineri ca se opune unei noi extinderi a Brexitului dupa data de 31 octombrie in cazul in care Parlamentul britanic va respinge acordul agreat de premierul Boris Johnson cu cele 27 de state membre UE, relateaza Mediafax citand Reuters.

Klaus Iohannis i-a multumit lui Emmanuel Macron pentru implicarea in desemnarea Codrutei Kovesi drept procuror-sef european: Este o reusita semnificativa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca i-a multumit omologului sau francez, Emmanuel Macron, pentru implicarea sa in procedura de desemnare a procurorului-sef al Parchetului European,.

IOHANNIS, DESPRE ACORDUL PENTRU BREXIT: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a declarat, joi, ca este bucuros ca s-au facut progrese in negocierea Acordului pentru Brexit, aratandu-se optimist ca se va vota documentul in Consiliu. Sa vedem daca si la Londra se va gasi o aprobare, a spus Iohannis, apreciind ca un Brexit cu acord ar garanta romanilor din Marea Britanie toate drepturile.

Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anuntat cu putin timp in urma, joi, ca UE a ajuns la un acord pentru Brexit. De asemenea, anuntul a fost confirmat si de catre presedintele Comisiei Europene. Vestea vine in contextul in care a fost convenit un acord intre echipele de negociere ale Regatului Unit si cele din .

Boris Johnson a trimis la Bruxelles o cerere nesemnata de prelungire a termenului pentru Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a trimis la Bruxelles cererea de prelungire a termenului pentru Brexit, a anuntat la miezul noptii de sambata, pe Twitter, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

ANALISTI: Acordul pentru Brexit al lui Boris Johnson ii va face mai saraci pe britanici

Acordul pentru Brexit convenit de premierul Boris Johnson cu Uniunea Europeana ii va face mai saraci pe britanici decat acordul negociat de predecesoarea sa Theresa May, daca va fi aprobat de Parlamentul de la Londra, potrivit unor analisti citati de Reuters.

Londra si UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit

Un nou acord pentru Brexit a fost obtinut in urma negocierilor indelungi dintre noul guvern britanic.

Decanul Facultatii de Medicina din Oradea, condamnat la doi ani de inchisoare cu amanare pentru moartea unei paciente

Decanul Facultatii de Medicina si Farmacie din Oradea si fondator al Spitalului Pelican, dr. Adrian Maghiar, a fost condamnat, joi, printr-o sentinta pronuntata de Judecatoria Oradea, la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa cu amanarea executarii. Medicul chirurg Adrian Maghiar a fost trimis in judecata in 2018, fiind acuzat de ucidere din culpa dupa ce una dintre pacientele sale a murit la cateva zile de la o interventie chirugicala, transmite Agerpres. Maghiar a mai fost trimis in judecata in celebrul scandal al diplomelor false, dar acum patru ani. Curtea de Apel Oradea a stabilit ca faptele s-au prescris.

Nigel Farage sustine ca amanarea Brexit este o optiune mai buna decat acordul lui Boris Johnson

Liderul Partidului Brexit, Nigel Farage, a declarat ca amanarea iesirii Marii Britanii din UE si organizarea alegerilor nationale sunt mai optiuni mai bune decat acceptarea acordului negociat de premierul Boris Johnson.

Iohannis: Daca noul acord pentru Brexit ramane neschimbat, romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati

Romanii din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin noul acord Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3105 seconds )